Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám autorádio Pioneer DEH-2000MP, když naladím stanici a vložím do paměti, tak se mi i přes toto vložení vždy vytratí při vypnutí autorádia. Poradíte s jejím uchování?
No to je sice pekne ale mohl by jsi napsat zda to je zapojene nove nebo uz dlouho a prestalo to behat... Uz jsem tu pripojeni autoradia nekde psal, jsou tam dvoje plus napájení, jedno stálé, tam je pripojena paměť a druhé buď taky stálé a nebo přes klíček. Čili bych řekl že nemáš připojenou paměť...a nebo máš ale špatně- přes vypínaný okruh
Já teda dost dobře nechápu co řešíte... rádio se rozladí když kopnete do toho ladicího kolečka a je jedno jestli je rádio přitom zapnuté nebo vypnuté. Nejlepší je označit si na ukazateli kde ty stanice jsou..
To asi těžko, mám v autě rádio z roku 1980 a plně tranzistorové a rozladí se když nedávám pozor při nastupování a kopnu do něj.. a pokud vím tak všechny rádia fungují na stejném principu jako třeba domácí gramorádio.. A tam jsem to ladění i spravoval když byl přetržený špagát tak vím o čem mluvím..
Asi máš blbě zapojené rádio. Tuším červený drát přímo od baterky, žlutý se připojí na klíček (12V pouze s klíčkem). A hnědý je kostra (-). Anebo připoj červený a žlutý spolu na baterku. Ale jedno nezapomeň, použij pojistku nejlépe v prostoru co nejblíže baterie. Jinak ti může pěkně shořet při případném zkratu autíčko...12V totiž dokáže být pěkně vostrých, hlavně z olověných akumulátorů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.