Nejste přihlášen/a.
Ahoj všichni, měla jsem notebook windows 7, s tím jsem to uměla, ale rozbil se mi a teď mám k dispozici jenom netbook s windows XP (starý windows). A vůbec netuším, jak importovat fotky! Předem děkuji za odpověď, Těstovinka.
No ještě záleží na tom...co to je za foťák..
Dám příklad:
1. Fotoaparát od samsungu se automatický (pomocí USB) připojí k PC hned po připojení kabelu. Windows 7
2. Fotoaparát od samsungu potřebuje potvrzení o sdílení fotek z připojeným USB kabelem. (potvrzení se ukáže na fotoaparátu, protože tam je android (windows XP)
Měl jsem fotoaparát Canon PowerShot SX30 IS a na XP jsem musel jít do nastavení a sdílet fotky pomocí USB, ale na Win 7 se připojil automaticky.
absolutně bezproblémové je používat čtečku paměťových karet. Pokud nemáte v netbooku štěrbinu - čtečku, tak si pořiďte externí u vás zřejmě na SDHC karty např. czc.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.