Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dostat fotky z foťáku do netbooku?

Od: testovinka odpovědí: 3 změna:

Ahoj všichni, měla jsem notebook windows 7, s tím jsem to uměla, ale rozbil se mi a teď mám k dispozici jenom netbook s windows XP (starý windows). A vůbec netuším, jak importovat fotky! Předem děkuji za odpověď, Těstovinka.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Foťák připojený k počítači by se měl ukázat v průzkumníkovi jako další disk. A pak už je to jen kopírování.

Pokud ne, tak vyndat z foťáku kartu a dát ji v počítači do čtečky. Pokud počítač čtečku karet nemá, tak externí stojí běžně něco přes stovku.

skorpik2*
hodnocení

1x

No ještě záleží na tom...co to je za foťák..

Dám příklad:

1. Fotoaparát od samsungu se automatický (pomocí USB) připojí k PC hned po připojení kabelu. Windows 7

2. Fotoaparát od samsungu potřebuje potvrzení o sdílení fotek z připojeným USB kabelem. (potvrzení se ukáže na fotoaparátu, protože tam je android (windows XP)

Měl jsem fotoaparát Canon PowerShot SX30 IS a na XP jsem musel jít do nastavení a sdílet fotky pomocí USB, ale na Win 7 se připojil automaticky. :)

hodnocení

1x

absolutně bezproblémové je používat čtečku paměťových karet. Pokud nemáte v netbooku štěrbinu - čtečku, tak si pořiďte externí u vás zřejmě na SDHC karty např. czc.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]