Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung S3 X Huawei ascend P1

Od: nikolvanova odpovědí: 4 změna:

Zdravím všechny, chtěla bych si koupit nový telefon ale stále váhám nad těmato dvěma modelama:( prvně jsem byla rozhodnutá pro samsung ale slyšela jsem hodně stížností na to že se zničeho nic vypne a zamrzá :( Za huawei p1 nemá každej ale rozlišení taky žádná sláva:( prosím poraďte ,kterej je podle Vás lepší a kterej by jste si vybrali

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ani jeden telefon nevypadá špatně já bych si asi koupil Samsung Galaxy S3. Ale jestli si budete kupovat telefon podle toho, co o tom kdo říkal, tak si žádný nekoupíte, každý telefon se dá zkritizovat a u každého telefonu se může něco podělat, proto je dobré mít po ruce záložní telefon pro případ co kdyby.

ohneta*
hodnocení

0x

Já mám SIII už skoro rok a ještě mi nezamrzl.

hodnocení

0x

Samsung galaxy S3

Zdravím, mám taky SIII a jede jak hutě...:)

hodnocení

0x

Samsung galaxy S3

urcite S3 , za tu cenu fakt super

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]