Nejste přihlášen/a.
Dobrý den dnes se mi z ničeho nic vymazali data (foto,videa tak...) jde to nějak aby se mi vrátili zpět a proč se to stalo?
Dobrý den, pravděpodobně se opravdu tento telefon vrátil do továrního nastavení (ty nový telefony jsou opravdu divný). Vrátit to jde, pokud jste zručnější v práci s počítačem, když ne a na těch datech Vám opravdu záleží, tak si zajděte k IT odborníkovy a on Vaše data obnoví (každý vymazaný soubor se dá obnovit). Pro příště si data ukládejte raději na paměťovou kartu.
na to se da pouzit program recuva,kdyz se sd karta pripoji k pocitaci tak na ni najde fotky, pisnicky a tim to asi konci, ale lepsi nez nic, nebo pak pohledat nejaky lepsi program
Já nic do továrního nastavení právě že nedal to je mi divné prostě chci se kouknout na obrázky a oni se načetli jen nějaké šedé čtverečky s bleskem nebo co to bylo tak jsem to resetoval a najednou tam nic nebylo
Stalo se mi něco podobného a byl to náznak toho, že pam. karta odchází do křemíkového nebe.
Většinu důležitých dat mi zachránil bezplatný program Recuva.
Tak závěr zřejmně bude, že mohlo dojík k poškození paměti. Pokud data znova na telefon jdou ukládat a vše je v pohodě neřešl bych to. Co se týče ztracených dat. Pokud jste pamět v telefonu nepřepisoval novýmy daty je velká šance si je obnovit a to dokonce i prográmky co jsou dostupné na internetu pro obnovu dat, ale to už je jiná kapitola A pokud Vám na fotografiích záleží, raději svěřte obnovu dat do práce odborníkovi...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.