Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O2 TV padá

Od: lexyz odpovědí: 4 změna:

Pokoušel jsem se dnes rozchodit O2 TV. Po určitých problémech jsem se dostal až do fáze, kdy funguje, programy běží, nicméně za chvíli (asi 10 minut) obraz jednoduše "spadne" a na obrazovce nabíhají zelené kuličky. Po jejich naběhnutí se objeví menu (jako při normálním zapnutí), ale to téměř vzápětí spadne také. Internet mi (zatím) běží v pohodě. Na internetu jsem zjistil, že má možná ZyXEL (mám ZyXEL Prestige P660 HW-T3 v2) problém se zahlcením nebo čímsi podobným. Hodně lidí mělo tento problém již přede mnou a hodně jich taky tento problém nejspíš ještě mít bude, tak bych byl moc rád za jakoukoli radu. Četl jsem také, že tento problém řeší nejnovější firmware, ale nic podrobnějšího...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

elena*
hodnocení

0x

Proč jednoduše neinformujete dodavatele,tudíš O2?

lexyz
hodnocení

To jsem udělal - technická podpora mi s tímto problémem nepomohla (přes ostatní problémy jsem se s její pomocí dostal) - sdělili mi, že se na to podívají a prý standartně do 36 hodin mi dají vědět. Jenže když mi měli dát vědět minule (to už je dlouho, byl to jiný problém), tak na mě tak trochu zapomněli...Kromě toho si nedělám přílišné naděje, že můj problém vyřeší. Myslím (a doufám), že se tady ozve někdo kdo bude vědět (nebo alespoň tušit) jak na to...

jabraka*
hodnocení

0x

Na O2 televizi jedu již skoro rok a pouze na začátku byly problémy.Jedná se o úpravu rychlosti internetu a TVTo jsem zkonzultoval s tech podporou a během hovoru to bylo seřízeno.Teď to vypadne jen při velké bouři.Nebo kvůli ČEZu-

JABRAKA

lexyz
hodnocení

Tak už je to (zdá se) v pořádku. V sobotu odpoledne (už den po zavolání!) přišel technik a dal to dohromady - vypadá to, že chyba byla na mé straně. Zatím vše funguje k mé spokojenosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]