Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Multiplayer hra

Od: zuntr* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, existuje nějaká hra na android, která se dá hrát online (multiplayer)? Vím že jsou hry ve kterých pošlete záznam hry a potom spoluhráč to pošle vám, ale já hledám hru, která se dá hrát ve stejný čas, aby jsme se v té hře společně viděli.

Předem děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den, v popisu nebylo řečeno o jaký typ hry by mělo jít, tak Vám zkusím nabídnout od všeho trochu :D . Dobrá a zadarmo multiplayer střílečka je například Critical strike portable (něco jako CS, ale má to moc hezkou grafiku), potom na odreagování třeba Minecraft a ze závodu můžu nabídnout třeba Need for speed (placené). Tak hezkou zábavu :)!

Minecraft, Pocket legends, Critical Strike

stek*
hodnocení

0x

Měl jsem na Androidu piškvorky, které byli online, jinak si myslím že je několik skvělých her online. Např. jsem viděl že v aplikaci Pou je několik her, které umí multiplayer přes internet, takže asi doporučuji Poua. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]