Nejste přihlášen/a.
Ahoj, zdravím všechny..
Hledám song, ALE... Je to dýl, co už jsem ho slyšel, ale zůstal mi v hlavě. Tenkrát jsem si ho nahrával na Soundhound (aplikace v telefonu na rozpoznávání písniček), ale bohužel, v tom momentě jsem nebyl na wifině a jakmile jsem se připojil, nic díky tomu ruchu od lidí nenašlo a já zapomněl melodii. Vim že to bude nějakej Rockovej či Metalovej song a hlavně se tam píská... Nevim, či je to hvízdání, či na nějakej nástroj. Ale vim, že hlavní refrén je čistě ,,hvízdání" a zní dost často. Řekl bych, že to bude i známá písnička.. nevim, jestli hrála z óčka, či Jukeboxu, ale myslím, že jsem ji slyšel vícekrát. Popis je naprd, ale poprosil bych Vás, aby jste sem dávali písničky, které Vás napadnou dle tohoto popisu a dávali je sem. Předem moc děkuji.
Dobrý den, tak přidám jednu starší, hezkou a "pískací"- Scorpions - Wind Of Change . Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.