Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám písničku

Od: fogi* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, zdravím všechny..

Hledám song, ALE... Je to dýl, co už jsem ho slyšel, ale zůstal mi v hlavě. Tenkrát jsem si ho nahrával na Soundhound (aplikace v telefonu na rozpoznávání písniček), ale bohužel, v tom momentě jsem nebyl na wifině a jakmile jsem se připojil, nic díky tomu ruchu od lidí nenašlo a já zapomněl melodii. Vim že to bude nějakej Rockovej či Metalovej song a hlavně se tam píská... Nevim, či je to hvízdání, či na nějakej nástroj. Ale vim, že hlavní refrén je čistě ,,hvízdání" a zní dost často. Řekl bych, že to bude i známá písnička.. nevim, jestli hrála z óčka, či Jukeboxu, ale myslím, že jsem ji slyšel vícekrát. Popis je naprd, ale poprosil bych Vás, aby jste sem dávali písničky, které Vás napadnou dle tohoto popisu a dávali je sem. Předem moc děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cedita*
hodnocení

0x

Není to ono? Na foru na lidech.cz to shánělo celkem dost lidí.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, tak přidám jednu starší, hezkou a "pískací"- Scorpions - Wind Of Change . Zdravím!

fogi*
hodnocení

No, ani jedna to neni. Tu melodii jsem + - chytil, ale nevim, jak bych Vám ji dal ,,k poslechu"

fogi*
hodnocení

Tak jí mám..

Jinak Vám pánové děkuju za pomoc. :)

cedita*

Já pán sice nejsem,ale to nevadí.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]