Nejste přihlášen/a.
Máte ho Někdo? PRODÁVÁ SE? Dobrý den,(večer) .. chtěla jsem se zeptat jestlise tenhle typ mobilu ještě prodává! Nedávno jsem byla v obchodu a tam mi řekly,že prý se tenhle mobil již neprodává! sice na internetu jsem našla hodně obchodku kde se tam dá po netu sehnat , ale po internetu mu naši mobil nekoupí. (máme s tím špatné zkušenosti). Moc děkuji a za každou odpověd budu vděčná.
Bohužel jak sama píšete, uže se neprodává. Možná v nějakém krámku s mobilními telefony. V klasických elektrách a podobně určitě neseženete. Tento telefon je z roku 2011! Pokud neuspějete v nějakém krámku tak jedině vám stejně nezbyte nic jiného než internet.
Nebo možnost druhá podívat se po jiném telefonu. Myslím že jich je na výběr mnoho, samozřejmě pokud jste nemyslela verzi PRO, tak ta svého adekvátního zástupce nemá. Ani u Sony nebo jiného výrobce.
Ona nechce ale verzi PRO s klávesnicí. Tedy nechápu proč chce zroma Xperiu mini, když je na trhu plno levnějších, lepších a novějších telefonů. Sám mám stařičkou x10 mini pro (s klávesnicí) a mám ho jen kvůli té klávesnici. Kdyby ji neměl, tak ten telefon zahodím, protože psát něco na tak maličkým displayi je utrpení. Na té HW klávesnici se ale píše skvěle.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.