Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sluchátka beats fejky

Od: shady* odpovědí: 9 změna:

ahoj, našel jsem na jednom portálu beatsy za 799kč je mi tedy jasné že jde o fejky, máte s nimi někdo nějáké zkušenosti, jak hrají?..je to o hodně horší než originál?..děkuji

doplněno 30.06.13 21:22:

EDIT: sluchátka si teda nekupuji :))

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

O kvalitě originálu by se dalo úspěšně pochybovat.

O kvalitě napodobeniny, která má v první řadě vypadat stejně, se snad ani diskutovat nemusí. Je vám snad jasné, že to vyráběj číňani po statisících, část jde k mobilům, část do žlutejch autobusů na jedno použití, část k vietnamcům na tržnici za dvacku a pak taky část dostane hezké červené logo b a prodává se za 799kč.

greenbull*
hodnocení

0x

Bohužel v dnešní době platím čím dál víc, levně kupované dvakrát kupované. Utratíte osm stovek aby jste zjistil že hrají stejně jako sluchátka z tržnice za 100 Kč? Podle mě to nemá cenu kupovat.

hodnocení

0x

Jedině Koss Porta Pro, jakákoliv jiná sluchátka se nevyplatí kupovat. Já než jsem došel ke Kossům jsem měl desítky i drahých sluchátek a všechny byly o ničem.

ris
hodnocení

0x

ty fejki sou lepší neš ty originál já sem si je koupil za 9 eur ve spenelsku a hrajou super a mohl bych se zeptat kde jste je našel mislím ty fejki?

Když jsou v dnešní době lidé spokojení s poslechem muziky z reroduktoru mobilního telefonu tak se nedívím, že pak kde jaký krumpl hraje super *haha**smich*:D

tlaca
Jj ja taky koupil v chorvatsku za 60kun a take hrajy dobre.

hodnocení

0x

Zdravím, sluchátka beats nehrají dobře ani v originálu, nedokážu si ani představit jak hrají kopie :D. Rozhodně bych nedoporučoval kupovat a ještě za 800 Kč! Za 800 Kč už jsou hodně dobrá sluchátka i u nás, pokud oželíte to velké nevkusné B na boku. Doporučuji značky Senheisser a asi nejlepší volbou bude Creative.

pcmanik:

když pro mnohé je důležitější logo nebo dizajn než vlastní užitná hodnota *smich*

Pak ale takovým lidem se nedá radit *smich* .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]