Nejste přihlášen/a.
ahoj, našel jsem na jednom portálu beatsy za 799kč je mi tedy jasné že jde o fejky, máte s nimi někdo nějáké zkušenosti, jak hrají?..je to o hodně horší než originál?..děkuji
EDIT: sluchátka si teda nekupuji )
O kvalitě originálu by se dalo úspěšně pochybovat.
O kvalitě napodobeniny, která má v první řadě vypadat stejně, se snad ani diskutovat nemusí. Je vám snad jasné, že to vyráběj číňani po statisících, část jde k mobilům, část do žlutejch autobusů na jedno použití, část k vietnamcům na tržnici za dvacku a pak taky část dostane hezké červené logo b a prodává se za 799kč.
ty fejki sou lepší neš ty originál já sem si je koupil za 9 eur ve spenelsku a hrajou super a mohl bych se zeptat kde jste je našel mislím ty fejki?
Když jsou v dnešní době lidé spokojení s poslechem muziky z reroduktoru mobilního telefonu tak se nedívím, že pak kde jaký krumpl hraje super :D
Zdravím, sluchátka beats nehrají dobře ani v originálu, nedokážu si ani představit jak hrají kopie :D. Rozhodně bych nedoporučoval kupovat a ještě za 800 Kč! Za 800 Kč už jsou hodně dobrá sluchátka i u nás, pokud oželíte to velké nevkusné B na boku. Doporučuji značky Senheisser a asi nejlepší volbou bude Creative.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.