Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkčí google play na androidu

Od: anonimka* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

Koupila jsem si tablet značky MPman MP 843. Má v sobě android 4.0 a přitom není podporován google play... Ikona v menu ani na ploše nebyla, a přes prohlížeč se mi zobrazuje, že google play není podporován. Jak je to možné? Co mám udělat pro to, aby se mi rozjel?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

2x

Tvůj přístroj není uveden v seznamu podporova/..., což znamená, že Google Play na něm nefunguje a v blízké době pravděpodobně ani fungovast nebude.

Pokud chceš nainstalovat nějaké aplikace, možná by šlo stáhnout je přes počítač, instalační soubor(y) překopírovat na tablet a zkusit nainstalovat.

pearmonik*
hodnocení

0x
Na ulozto najdes es spravce souboru umi aplikaci zalohovat na jinem mobilu a muzes si ji poslat treba pres mejl. Chce to vzdycky sledovat pri koupi,jedtli google play je nahrany,ne kazdy ho chce. Bez rootovani asi nahrat nepujde spis urcite nejen asi
doplněno 02.05.13 00:33: Teda na ulozto najdes vse,ten es si nekdo jiny stahne z google play a posle ti co nenajdes na ulozto

jirbar*
hodnocení

0x

Sice pozdě bycha honiti ale chce se to vyhnout šuntům za 3500 Kč. Radši bych se ho zbavil než pokoutně shánět programy. Tablet s Androidem bez Google Play moc vekou užitnou hodnotu nemá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]