Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový telefon

Od: winci* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den.

Mám v plánu si koupit nový telefon (tabphone). Mým velkým favoritem je LG Optimus 4X HD, který jsem si sehnal za 7000 Kč. Zítra si pro něj nejspíš půjdu, ale ještě před tím bych chtěl slyšet vaše návrhy. Zajímalo by mě, zda-li by se nedal pořídit za podobnou cenu stejně výkonný telefon? Nerad bych později litoval... Snad mi poradíte.

Děkuji, W

doplněno 05.08.13 14:32:

...stejně výkonný, nebo spíše výkonnější...

doplněno 10.08.13 20:04: Už jsem koupil zmiňované LG a zatím jsem nadmíru spokojený.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

kenseiarrs*
hodnocení

0x

Dobrý den. Já bych volil Huawei Ascend P1, který seženete v mobilpohotovosti ( www.mp.cz ) použitý za 5000. Použitý znamená, že na něm bude menší škrábanec. Já už si tam koupil dost telefonů a nikdy jsem neměl problém a pokud ano, tak ho zdarma vyřešili. Pokud se ale nebojíte dovozu, tak bych volil Xiaomi Mi2s, který v testech porazil Samsung Galaxy s3. Kamarád ho koupil za 6800 + dovoz. Telefon má 4jádrový procesor, 2gb ram.. Prostě se řadí mezi špičku. Rozhodně bych se nebál dovozu z Číny, protože v tom opravdu není problém. Já si ho budu objednávat příští týden, protože za ty peníze to je víc, než pěkná nabídka. Já bych teda nikdy nekoupil telefon od značek Samsung, LG, Sony atd., protože je mají drahé oproti Huawei, Emgeton, Gsmart.. Tak hodně štěstí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]