Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sluchátka KOSS PORTA PRO - problém

Od: garfieldkomiks* odpovědí: 5 změna:

dobrý den,

mám sluchátka KOSS PORTA PRO s doživotní zárukou.
ze začátku sluchátka výborně fungovala a měla vinikající BASSY,
ale najednou (ani ne rok po nakoupení) se nějak kazí.
pokud chci poslouchat, tak ta hudba vrčí, jako kdyby nebyl signál, tak
pomalu otáčím konektorem, aby se to trochu vylepšilo.
vylepší se to, jenže pak musím sedět strnulá a ani se nehnout, aby si to třeby ty sluchátka "nerozmyslely".
mp3 to není, zkoušela jsem to v pc i v tabletu a chová se to stejně.

už s tím nemám moc velkou trpělivost, proto se ptám: když mám záruku, myslíte, že by mi sluchátka vyměnili,
nebo vrátili peníze? já bych totiž byla radši za tu výměnu, protože jsou jinak dobré.
pokud by mi vrátili peníze, tak bych si pochopitelně koupila jiné, ale výměna by mi nevadila.

předem děkuji za ohlasy a napište své zkušenosti s tímto výrobkem

doplněno 30.04.13 17:00:

PS: ovšem pokud nějaké zkušenosti máte :D

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bruno*
hodnocení

3x

Pouzivam sluchatka koss porta pro uz nekolik let, mam uz druhy par protoze prvni uz byl opravdu opotrebovan (pouzivam je denne i nekolik hodin), starsi par mi ale poslouzil na nahradni dily. Nikdy jsem nereklamoval. Problem ktery mate je spusoben nalomenym kablem - duverne to poznam. V mem pripade si to pravidelne opravuji sam, staci zkratit kabel a nanovo nacinovat. Zalezitost 5 minut. Taky jsem uz jednou nebo 2x kompletne prekabloval, staci zakoupit lacine cinske sluchatka, uriznout kabel a zbytek zahodit, a kabel pak pouzit na kossy. Novy kabel taky muze mirne zmenit kvalitu zvuku, ci pozitivne nebo negativne je otazne, ale mel jsem moznost srovnat sve prekablovane kossy s ciste novymi a me teda maji o poznani lepsi zvuk, nemusi to ale byt kablem, ty nove treba maji mene kvalitne reproduktory, kdo vi. Prekablovani je u tohohle typu velice jednoduche, sluchatka se lehko rozebiraji a znova skladaji, jakoby byli na to staveny. Ovsem ne kazdy je zrucny nebo zkuseny nebo ma vybavu na to aby si to udelal sam, pak doporucuji tu reklamaci, nemel by to byt problem. Ovsem pocitam ze paru dni (nebo tydnu?) se budete muset obejit bez sluchatek.

hodnocení

3x

Osobně mám dvoje Koss Porta Pro, starší edice. Ty nové z Číny už nemají tak dobrý zvuk. Zlomený kabel jsem řešil několikrát, je většinou nutné ho vyměnit. Zvládne to každý elektrotechnik i zkušenější kutil. Nemusíte kupovat jiná sluchátka a z nich brát kabel, sluchátkový kabel lze koupit levně třeba v TIPA, stejně tak konektor.

Někdy se může taky stát, že se do náušníků dostane vlas a ten potom "rezonuje" o membránu. Btw. molitanové náušníky jsem taky měnil mockrát. Sice jsem vše mohl nechat "opravit" u Koss, ale to by mi zaručeně dali nový kus, což bych fakt nechtěl. Koss POrta Pro jsou sluchátka se zvukem na úrovni 10x dražších typů, mají jen jeden problém - díky impedanci nehrají dobře na většině vestavěných zvukovkách v PC, chce to nějakou kvalitnější.

Ona ta doživotní záruka je takový obchodní trik. V prohlášení k záruce na stránkách firmy se dá zjistit že pro uplatnění záruky je třeba složit poplatek na poštovné así 200.- kč Firma pak neřeší žádnou opravu a posílá nový kus. Jestli ale máte sluchátka rok tak se na ně vztahuje normální zákonná záruka a žádné dvě stovky bych jim nedal.

hodnocení

2x

Dobrý den, v tomto případě se nejedná o závadu způsobenou Vámi, takže s reklamací by problém být neměl (pokud jde o kvalitní osvědčený obchod). Pokud se jedná o 1. závadu na sluchátkách, tak Vám pravděpodobně peníze nevrátí (obvykle zrací peníze až po 3. reklamaci), ale s výměnou sluchátek můžete skoro na 100% počítat. :)

hodnocení

0x

KOSS už nikdy více i kdyby měly záruku i posmrtnou :D

Ty jejich kablíky nic nevydrží...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]