Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet v mobilu - 3G

Od: mrblackstar* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám tarif "Vanoční specialní edice za 350Kč" od Vodafone, mám tam 100 minut, 50 SMS a 150 MB internetu. A chci se zeptat, jestli na využívání 3G v telefonu nějak rychleji nežere MB internetu, nebo jestli nepotřebuji nějaký specialní tarif.

Předem děkuji za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

nepotrebujes zadny extra tarif a vic nezere , jedina vyhoda je , ze je internet o dost rychlejsi :)

mrblackstar*
hodnocení

Super..díky moc, ještě jsem četl že to víc žere baterku ale doufám že to nebude tak zlý.

martinhajek*
hodnocení

0x
Pokud jsi v dosahu UMTS sítě a telefon máš přepnutý na duální provoz, poznáš připojení přes 3G jen podle ikony na displeji a rychlejšího internetu. Ničím jiným se to neliší od GPRS/EDGE.
doplněno 29.04.13 17:48: Spotřeba energie mobilu je v 3G výrazně vyšší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]