Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám velkou prozbu poraďte jakou mám zvolit venkovní anténu jsem z Kladno okna na jich televizor led Samsung,teď používám pokojovou anténu a mám hrozní příjem GSM my ruší příjem a i třeba mikrovlnka tak bych chtěl zvolit venkovní anténu ale nevím jakou,předpokládám že nejblíž je Cukrák ale ostatní vysílače nevím tak prosím o radu moc děkuji.
Cukrák má 100 kW, hoď na okno síto, namiř někam mezi jiho-jihovýchod a jihovýchod (asi třicet stupňů od jihu doleva) přibližně a máš to.
A mám koupit malou síťovku nebo větší,a musí být ta síťovka nebo můžu použít jinou která není tak nápadná na okně například tuto
S těmi krabičkami zkušenosti nemám, ale jinak by mělo stačit malé síto bez zesilovače. Záleží ovšem na místních podmínkách. Vzhledem k tomu že Cukrák-Kladno je 30 km a vysílač 100kW a já přijímám signál ze 100 km stejného výkonu a to ještě odrazem bez přímé viditelnosti, tak si troufnu tvrdit, že můžeš přijímat i na kus drátu.
doplněno 30.04.13 06:57:Já osobně bych koupil symetrizační člen (50 kč), k němu přidělal koax a kousek drátu, vyzkoušel, a kdyby to jelo, tak to dal do krabičky a schoval pod parapet.
Zrovna jsem napsal,že nejblíž máš Rakovník,na Cukrák je daleko a přes hory.I Praha je dostupná.
JABRAKA
Žižkov vysílá vertikálně pro městskou zástavbu. 100 kW Cukrák je od kladna 30 km, Rakovník 25 km, 0,01 kW.
Jaké hory? 0,0 km Kladno---29,4 km Cukrák. Myslím ,že Cukrák je nejlepší volba, i když nevylučuji že i jiné by šly.
doplněno 30.04.13 19:13:Nejnižší bod je Berounka u Černošic.
Nevím, já to nestavěl. První číselný sloupec je kanál, druhý výkon v kW. Zdroj: digitalnitelevize.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.