Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sklokeramická deska -čištění

Od: murka* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

mám doma sklokeramickou desku na vaření Mora a mám problémy s jejím čištěním. Vyzkoušela jsem už spousty výrobků a nic mě nezbaví fleků a koleček na desce. Když něco uvařím, tak hned po vychladnutí desku umyju, ale mám problém, že jsou"vypálené"kolečka a to prostě nedostanu za boha dolů. Výrobky přímo na desky mi spíš desku vyleští, ale nezbaví té"mastnoty". Dělá to dojem neumyté desky a špíny, ale ty kolečka jsou jako když máte vázu a na skle se udělá vodní kámen. Máte někdo nějakou fintu jak se toho zbavit? díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

teď z hlavy nevím jak se jmenuje (kouknu doma), prodává se v drogerii DM jako jediný. Malá černá plastová lahvička za cca 75kč. Funguje spolehlivě a čistíme klidně až druhý den. Deska jako nová, ona tedy je nová, ale po vaření tak nevypadá :-D

murka*
hodnocení

Já jsem koupila dokonce i jeden co doporučovala Mora na svém webu. Byl to pěkně drahý špás a jen si leštím. Budu ráda když napíšete název. Zkusím se kdyžtak zeptat v prodejně a nebo budu hledat černou lahvičku *smich* Budu opravdu štastná pokud to zabere

poznávací znamení: z boku to má světlý plast, aby bylo vidět jak moc je ještě plná - název opíšu ;)

konečně jsem si vzpomněl, že fotku nosím v telefonu už asi 2 dny a zapomněl jsem ji vložit. Takže tady je, nákup v DM a dokonce je levnější než jsem psal, jméno DENK -MIT :)

Sklokeramická deska -čištění

karkosova*
hodnocení

0x

Já používám cif, vyčistí a nepoškrábe. Ze začátku jsem měla strach, kupovala jsem drahé výrobky, ale jak říkáš správně, že tojenom leští. No a také mám moru už 11let a umývám ji tek. práškama, ale těma jemnýma.

mil®
hodnocení

0x

Používáme leta Cif a je to bez problémů. Ten originál co nám tomu při koupi dali byl taky dobrej, ale nikde ho potom neměli.

Musí se o do toho dát trochu lidskýho sádla, samo se to nevyčistí. *uspech*

macka80*
hodnocení

0x
Já teda taky používám cif a je super dále pak ještě se dá použít žiletka přímo na sklo keramiku ale musi se správně použít to znamená netlačit a nedělat to na suché desce

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]