Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám doma sklokeramickou desku na vaření Mora a mám problémy s jejím čištěním. Vyzkoušela jsem už spousty výrobků a nic mě nezbaví fleků a koleček na desce. Když něco uvařím, tak hned po vychladnutí desku umyju, ale mám problém, že jsou"vypálené"kolečka a to prostě nedostanu za boha dolů. Výrobky přímo na desky mi spíš desku vyleští, ale nezbaví té"mastnoty". Dělá to dojem neumyté desky a špíny, ale ty kolečka jsou jako když máte vázu a na skle se udělá vodní kámen. Máte někdo nějakou fintu jak se toho zbavit? díky
teď z hlavy nevím jak se jmenuje (kouknu doma), prodává se v drogerii DM jako jediný. Malá černá plastová lahvička za cca 75kč. Funguje spolehlivě a čistíme klidně až druhý den. Deska jako nová, ona tedy je nová, ale po vaření tak nevypadá
Já jsem koupila dokonce i jeden co doporučovala Mora na svém webu. Byl to pěkně drahý špás a jen si leštím. Budu ráda když napíšete název. Zkusím se kdyžtak zeptat v prodejně a nebo budu hledat černou lahvičku Budu opravdu štastná pokud to zabere
Používáme leta Cif a je to bez problémů. Ten originál co nám tomu při koupi dali byl taky dobrej, ale nikde ho potom neměli.
Musí se o do toho dát trochu lidskýho sádla, samo se to nevyčistí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.