Nejste přihlášen/a.
zdravím přemíšlel jsem jestli by nějak nešel zesílit výkon zesilovače a nic mě nenapadá mužete mi poradit děkuji předem
Dobrý den, tento receiver je snad "nadupaný" dost. Určitě pro domácí použití a jestli chcete ozvučovat nějakou halu, tak to bude vyžadovat zesilovač profesionální. Nevím, jak to udělat (snad poradí někdo jiný), ale já bych to neřešil. Výsledek by nemusel být ani dobrý. Tak snad jedině nákup nového a silnějšího přístroje. Nebo máte dojem, že ten receiver ztratil na výkonu stářím? Zdravím!
Výkon zesilovače lze zvýšit tak, že se zvýší úroveň signálu na vstupu - za předpokladu, že zesilovač nemá na vstupu žádné hlídací obvody, které by úroveň upravily. Takže např. když se bude pouštět signál ze ZK PC, víc to zesílit už v PC a zesilovač dát "naplno". Pokud se začně moc zahřívat, bude to chtít dát na chladiče větrák. Jinak lze také koupit citlivější reprobedny - budou hrát při stejném výkonu hlasitěji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.