Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Android navigace

Od: punker* odpovědí: 1 změna:

Ahoj.

Mám v mobilu (Vodafone 845) nainstalovanou GPS NDrive 10.1.15 a při jízdě vypadává signál,ale když zastavím na křižovatce tak hned naskočí...Dřív sem s touto navigací neměl problém,je to tím že mám jinou verzi? nevím jakou sem měl předtím :-/ stačí když si stáhnu jinou verzi apk a mapy atd.nechám ty co mám?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den, no pokud Vám předchozí verze navigace problémy nedělala, tak si zřejmě budete muset stáhnout nižší verzi zpět. Také se mi to stalo, ale po návratu na starší nižší verzi nebyl problém. Podle mě ty mapy... atd. si budete muset do té nové nižší verze instalovat znova. Pro příště dejte zablokovat automatické aktualizace této navigace a pořád mějte tu Vaši osvědčenou verzi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]