Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Před časem jsem koupil mobilní telefon Samsung Galaxy Mini 2 a tarif s neustálým připojením na internet. Je v něm i navigace, kterou jsem odzkoušel a je funkční. Dotaz ovšem spočívá v tom jestli je potřeba koupit nějaké offline mapy či aplikaci. Mám takové tušení, že navigace využívá připojení k internetu, aby fungovala. Nezkoušel jsem připojení vypnout a pak zkoušet navigaci jestli stále funguje. Má někdo zkušenost?
Dobrý den, Samsung Galaxy Mini 2 má GPS modul, takže navigace sama o sobě internet nepotřebuje, což je rozhodně velká výhoda. Internet budete potřebovat pouze při stahování map, pokud je chcete. Při používání navigace by měl jít internet normálně odpojit - nemá vliv na funkčnost navigace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.