Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezdrátová nabíječka mobilních telefonů

Od: mcgyver® odpovědí: 11 změna:

Chtěl bych se zeptat, jestli existuje nějaká universální bezdrátová nabíječka mobilních telefonů? Nějaká dobrá. Děkuji za odpovědi.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sarkaona*
hodnocení

2x

Liščí ocas

hodnocení

2x

Dobrý den, existují takové nabíječky, ale kombinace solární i indukční by stála možná i několikanásobně víc než ten mobil, takže Vám dám odkazy na zařízení každé extra.

maximin.cz/... Zde si můžete vybrat z velké škály univerzálních solárních nabíječek pro mobily.

Indukční nabíječky vyrábí firma SplashPower, takže možná se Vám nějakou podaří sehnat na jejich stránkách. Já našel pouze na iPhone.

hodnocení

Mě ten odkaz na ten maximim.cz nefunguje, píše mě to, že obchod není z této země přístupný.

hodnocení

1x

Na bezdrátové indukční nabíjení musí být mobil už vyroben, nebo dodatečně upraven. Jelikož úprava obnáší doplněk na zadním víku, nebo zabudování do vlastní baterky a ta je pak o to menší tak opravdu nechápu přínos takové "frajeřiny" *haha**haha*:D

hanher*
hodnocení

0x

Indukční, nebo solární.

hodnocení

Indukční i solární.

hodnocení

0x

had186:

Ano, krásná blbůstka, půl dne se s tím musí točit a mobil se nabije tak na 5 minut provozu :D

fribble*

To je vychytávka k upevnění rodiny - ty točíš a manželka se baví o barvě nehtů ...

speedy1607
hodnocení

0x

Přímo nabíječku to nevím...ale třeba pomůže "záložní" zdroj energie. Vyhrál jsem ho v soutěži a jsem spokojen. Jakmile mám vybitý mobil a nemám možnost připojit mobil do sítě a nabít si ho, připojím ho na toto zařízení...mám tak k dispozici dalších 5 hodin fungování telefonu. Navíc to jde použít i na další elektrická zařízení, třeba pro MP3 nebo navigaci. Je to jedna z možností, jak získat energii a prodloužit si dobu provozu...zvažte sami ;)

Jo, záložní zdroj není špatná věc, taky jej někdy používám, ale ono je podstatně lepší si koupit do mobilu další akumulátor. Zabere méně místa a když mi náhodou dochází energie v mobilu, tak aku prohodím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]