Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik stojí odeslání emailu z mobilu

Od: kubinec® odpovědí: 9 změna:

Na stránkách T-mobile to nemůžu najít!

Nevíte někdo jakou částkou je zpoplatněno odesílání a příjímání e-mailu z mobilu.

nemohu nikde sehnat ceník

děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

A co zavolat operatoroj?

hodnocení

po cca 10 minutách čekání telefonu u ucha, že operátoři jsou momentálně pracovně vytížení jsem to vzdal!

Emaily se odesilaji a prijmaji pres gprs, najdi si tedy cenu za 1kb co ma operator a podle velikosti emailu (ano neni email jako email, kazdy je jinak velky) si to spocitej

Zkus mrknout do ceníku:

t-mobile.cz/...

Tak se zkus stavit u nich v krame.

hodnocení

0x

Ono to nejde říct tak jednoduše. To záleží na tom, jakým způsobem se ty maily stahují/odesílají a jaký je tarif. Některé tarify mají tuto komunikaci v ceně, některé zdarma s omezením (viz např. služba Postm@n) a u jiných se jedná o klasické datové přenosy, takže platíte za každý přenesený kilobajt, pokud ovšem neprovozujete některý z internetových tarifů, u kterých je to opět jinak.

pablos007*
hodnocení

0x

stejně jako SMS do ostatníích sítí

hodnocení

no tak to je blbost, bo mi to odečítá cca 1,-kč za e-mail a to mám TWIST

operátora jsem po dvou dnech pokusů se dovolat, zavrhl!

pablos007*

tak proč se tady ptáš když víš kolik ti to odečítá?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]