Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Koupil jsem si telefon který má příjem wifi. První den jsem ho zkoušel v bytě a příjem wifi šel měl jsem zobrazen seznam.cz atd.Přhrával jsem videa ze stránek a jiné. Ale další dny jsem již wifi nespustil. Kde bude chyba? Jak zajistit abych měl opět příjem wifi? Který byl první den a už není. Děkuji.
Napište více typ mobilu, OS mobilu Android WinMobile, Apple iOS, wifi router, připojujete se přes wifi doma nebo někde i mimo domov? Používáte více wifi zařízení, máte v routeru wifi zabezpečení, nastaveno automatické prodlužování wifi licence routerem, nedošlo k nějaké změně nastavení v mobilu, stáhnutí aktualizací? Když se dostanete do nastavení wifi připojení co tam se píše?
Když tedy nemáte žádný router, jak můžete mít příjem Wifi? :D Jestli přijímáte od sousedů, tak na to asi přišli a svůj vysílač si zaheslovali. Kdyby byl problém jinde, zkuste nastavení Wifi. Pokud internet v mobilu opravdu potřebujete, tak si ho předplaťte přes 3G nebo si můžete také koupit router.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.