Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nedávno (asi před 2 roky) jsem si pořídil vysavač AEG Cyclone XL bezsáčkový. Za pár měsíců se zásobník naplnil a tak jsem ho šel vynést do koše. Potom jsem ukázkově zásobník zacvaknul zpět a pořádně zkontroloval, ale po zapnutí vysavače měl strašně nízký výkon i na maximum a každých 5 minut se sám vypínal a dal se zapnout asi zase po 3 hodinách. Stejný problém nastal i u minulého sáčkového vysavače, kde také téměř vůbec i po správné výměně sáčku nesál. Chtěl bych se zeptat čím to je a co mám dělat aby ten vysavač fungoval stejně jako před výměnou zásobníku. Děkuji za odpověď.
Dobrý den, moderní vysavače mají i filtry, které se mají čistit (některé i vyprat vodou). Pokud jsou filtry zanešené, tak je možné, že je plný výkon nějak blokován, aby nedošlo k přehřátí přístroje.
Zkusil bych vyčistit ty filtry. Zdravím!
když jí má varná konvice za pár stovek, tak vysavač už je trochu dražší. mám úplně ten samý vysavač Aeg cyclone XL, ale ještě se mi to nestalo.snížení výkonu je jasná známka ucpání.
nenapadá mě, spojitost mezi ryhlovarnou konvicí a vysavačem... , do konvice se dává ůčelně, či dokonce musí... A do vysavače, no to nevím ...rozepiš..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.