Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysavač se sám vypíná

Od: pcmaniak® odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, nedávno (asi před 2 roky) jsem si pořídil vysavač AEG Cyclone XL bezsáčkový. Za pár měsíců se zásobník naplnil a tak jsem ho šel vynést do koše. Potom jsem ukázkově zásobník zacvaknul zpět a pořádně zkontroloval, ale po zapnutí vysavače měl strašně nízký výkon i na maximum a každých 5 minut se sám vypínal a dal se zapnout asi zase po 3 hodinách. Stejný problém nastal i u minulého sáčkového vysavače, kde také téměř vůbec i po správné výměně sáčku nesál. Chtěl bych se zeptat čím to je a co mám dělat aby ten vysavač fungoval stejně jako před výměnou zásobníku. Děkuji za odpověď.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, moderní vysavače mají i filtry, které se mají čistit (některé i vyprat vodou). Pokud jsou filtry zanešené, tak je možné, že je plný výkon nějak blokován, aby nedošlo k přehřátí přístroje.

Zkusil bych vyčistit ty filtry. Zdravím!

olaf71*
hodnocení

2x

mám tento vysavač také,ale nikdy se mi tohle nestalo. je pravda, že po každém druhém vysypání zásobníku tento zásobník rozeberu a vypláchnu vodou. dále cca.jednou za rok měním filtry. jsou dva. jeden v plast.rámečku a druhý je jen kousek nějaké tkaniny pod víkem.

hodnocení

1x

Když nepomůže vyprat a vyměnit vyměnitelné filtry, je potřeba najít paragon a záruční list a hledat servis! Třeba je ještě v záruce.;)

hodnocení

Díky všem za pomoc, zkusím vyčistit ty filtry.

olaf71*

hlavně nečistit vodou, rozmáčí se

Hepa filtr je papirovy slozenec a ten se rozmoci. Filtr g4 ( takova ta tkanina) klidne proplachnete tomu se nic nestane ale
Je lepsi dat novy. Ma lepsi parametry .. Nikdy nebude jako novy...

hodnocení

0x
Tim ze je nekde "pricpanej" vypina tepelna ochrana a ta zapne az kdyz vystydne.
zajixxx*

ješte jsem nepotkal vysavač s tepelnou ochranou..

olaf71*

když jí má varná konvice za pár stovek, tak vysavač už je trochu dražší. mám úplně ten samý vysavač Aeg cyclone XL, ale ještě se mi to nestalo.snížení výkonu je jasná známka ucpání.

zajixxx*

nenapadá mě, spojitost mezi ryhlovarnou konvicí a vysavačem... , do konvice se dává ůčelně, či dokonce musí... A do vysavače, no to nevím ...rozepiš..

olaf71*

mě těch spojitostí napadá několik. je to domácí spotřebič, elektrický spotřebič. v konvici by ta pojistka také nemusela být

hodnocení

0x
A nemate doma podpětí?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]