Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, přestala mi prát pračka .. napustí , projede program a vypustí .. prosím o radu .. Děkuji Ivanuska76
Už jste mluvila se servisem? Udělejte to, vyličte závadu, poslechněte si, co vám nabídnou. Dcera takhle dala řeč se servismanem a po několika konzultacích jí přeprogramovali část programu. Za 1.600 kč. Řekli, že pračka bude odhadem fungovat 4-5 let bez problémů.
Zkusila jste ji vypnout a vytáhnout šňůru ze zástčky? Někdy to pomůže.
Děkuji moc , asi to budu muset udělat , taky si myslím, že je to programem.. uvidím..
Vypnout a vytáhnout šňuru jsem zkusila několikrát . Takže bude asi opravdu nuté zavolat servis ..
Děkuji moc za reakci na mou otázku .. Hezký den Ivanuska 76
za 10let co ziji v CR jeste jsem ne slysela aby servis nekomu opravil pracku tak aby fungovala spravne a bezproblemove.Za 800 vam servisak sdeli ze je pracka na vyhozeni i kdyby vadna soucast stala 20kc, prip si je muze odvezt zdarma samozrejme jakoby na likvidace.
podle popisu závady nevidím problém. dám prádlo, zavřu,pračka napustí vodu, projede program (praní) a nakonec vypustí. co by ještě měla dělat? uvařit kafe a upéct bábovku?
nebo jsem nechápavý. když to pochopím, tak skočím za serv.technikem vedle do dveří a zeptám se ho, kde je problém.
olaf, kdyby pračka ještě mezi napuštěním a vypuštěním vyprala a vymáchala a vyždímala, bylo by to super!
takže,pokud se neroztočí buben, bude závada na motoru. jestliže bude slyšet praskání, tak jsou na výměnu jen uhlíky, i když ta cena je slušná (1400kč). pokud by byl celý motor, tak jste tam za bůra
Olaf71 moc děkuji tak to byl byl ten buro, takže nová vyhrála .. oprava se nevyplatí pár korunek se přidá a bude ..
Děkuju moc za ochotu a až se porouchá ta nová za pár let je to spotřební zboží tak písnu o radu .. je super, že tu někdo tak ochotný je ..že skátne do vedlejších dveří o radu a pošle dál Díky a krásný zbytek léta .. Iv.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.