Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje dotyk

Od: patanc* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám obyč lg gs290 cookie fresh. Nedávno mi začal blbnout dotyk. Občas vynechával a bylo potřeba použít více síly. Teď už nereaguje vůbec. Jinak je vše v pořádku, nespadl mi, není poškrábaný vše funguje jenom né dotyk. Čím to je? Prodávájí dotykové sklíčko nebo dotykovou plochu a nevím co ještě. Co je tedy potřeba vyměnit? děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Dotykové sklíčko se jmenuje digitizér.Chtěl jsem přidat odkaz na nejlevnější e.shop s náhradními díly ale jako na potvoru nemůžu najít jejich reklamní propisku. :-C Byla to polska firma se zastoupením v Ostravě a nebyly to aní dilynamobily.cz ani dily.namobily.cz

zajixxx*
hodnocení

0x

vice.. aukro.cz/... , nemůžu konkretizovat danou aukci... kvůli reklamě..

patanc*
hodnocení

Díky, všiml sem si že na seznamu ho mají i pod sto korun. Je nějak náročná výměna?

Pro člověka který už někdy rozebíral a čistil mobily to není zrovna náročná operace. Úplný amatér by se do toho asi sám pouštět nemusel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]