Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Monster Beats Sluchátka

Od: zuntr* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, nevíte kde si můžu koupit kopie Sluchátek Monster Beats? Nejradší bych chtěl Solo HD. Měl bych to jen na nošení na krku. :D

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Achjo, proč nebyl loni v prosinci ten konec světa, tohle už je móóóóc...*ee**zed**bzum*

zuntr*
hodnocení

Tvl když mi nevíš o nějakým odkazu od kopii sluchatek tak sem nelez a nepis nesmysly!

majsterjoe*

Na aukru jich je hromada.

zuntr:

to že je na Aukru k mání falzifikát ví i malé dítě, že to neví takové s prominutím trdlo, co bude nosit tyhle sluchátka na krku je na pováženou, oni totiž ani ORIGINÁLY za moc nestojí *haha*

hodnocení

0x
že by v obchodě? alza.cz/... mít sluchátka na nošení na krku, radši nekomentuju *zed**zed**modla*doplněno 03.06.13 16:48: jo ty chceš kopii...doplněno 03.06.13 17:06: ty Beaty jsou tak profláklý, že to snad už ani jako doplněk mít nikdo nemůže... před chvílí jely Porty Pro, teď zase Beaty, má je každej třetí. Jak se rozjela KOSSománie a já Porty Pro samozřejmě měl a mám, bylo mi až trochu trapně s nimi chodit po Brně, ale já mám sluchátka na poslech, ne na to abych vypadal jako něco víc...
zuntr*
hodnocení

Když bych měl opravdový solo HD tak je jasný že je využívám. :D Ale ty kopie bych měl jen jako doplněk k oblíkání :DD

fino97*
hodnocení

0x
Proboha,dalsi swaggot...Jak uz bylo receno,aukro,nebo vietnamec...ja nosim giganticke cerne Sony,ktere maji navic strasne dlouhej kabel,takze je smotanej do klubka u jacku,lidi po me divne koukaj,ale ten zvuk...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]