Nejste přihlášen/a.
Nedávno sem se několikrát velmi snadno přihlásil na internet na mém mobilu (mám O2, Nokii). Podařilo se mi to jak doma, tak v práci. Není mi však doteď jasné, jestli je tento krok bezplatný či nikoliv.
Záleží jestli jste připojený WIFI WLAN nebo přes operátora. WIFI je vaše sít nebo někoho za kterou platí a vy ste na ní pouze připojen tam kde je signál po budově. Kdyžto když budete připojen přes operátora tak si budete platit ještě za internet v telefonu. z kreditu na simce.
To teď nemůžu ještě jistě říct, na internet se každopádně na mobilu dostávám přes tzv. prohlížeč. Ale vím, že v práci mi vypadával signál na WC, takže to asi operátor nebude. :D
Když se připojíš na internet, měla by vyskočit tabulka - připojit přes wlan, gprs, atd. Když dáš "wlan", tak musíš naťukat heslo a jméno (login) na wifi síť (stačí to udělat jednou). Když klikneš na cokoli jiného, tak to jde přes operátora.
doplněno 21.04.13 15:03:Samozřejmě jde nastavit, aby si to prohlížeč pamatoval, potom už nic ťukat nemusíš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.