Nejste přihlášen/a.
Nedávno sem se několikrát velmi snadno přihlásil na internet na mém mobilu (mám O2, Nokii). Podařilo se mi to jak doma, tak v práci. Není mi však doteď jasné, jestli je tento krok bezplatný či nikoliv.
2x
Záleží jestli jste připojený WIFI WLAN nebo přes operátora. WIFI je vaše sít nebo někoho za kterou platí a vy ste na ní pouze připojen tam kde je signál po budově. Kdyžto když budete připojen přes operátora tak si budete platit ještě za internet v telefonu. z kreditu na simce.
To teď nemůžu ještě jistě říct, na internet se každopádně na mobilu dostávám přes tzv. prohlížeč. Ale vím, že v práci mi vypadával signál na WC, takže to asi operátor nebude. :D
Když se připojíš na internet, měla by vyskočit tabulka - připojit přes wlan, gprs, atd. Když dáš "wlan", tak musíš naťukat heslo a jméno (login) na wifi síť (stačí to udělat jednou). Když klikneš na cokoli jiného, tak to jde přes operátora.
doplněno 21.04.13 15:03:Samozřejmě jde nastavit, aby si to prohlížeč pamatoval, potom už nic ťukat nemusíš.
Přeju ti hodně veselých zážitků při čtení měsíčního vyúčtování.
doplněno 22.04.13 08:02: Komentář se samozřejmě týká připojení přes GSM. Jestli se ti povedlo připojit přes wifi, tak můžeš spát klidně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.