Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna displeje - Apple iPhone 4S

Od: smanek* odpovědí: 3 změna:

Zdravím, nevíte, kde nejlevněji seženu nový originální displej na Apple iPhone 4S? A má tady někdo zkušenosti s výměnou toho displeje? Koukal jsem na videa a nezdá se mi to jako složitá oprava, ale aby mě zdání nezklamalo...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V autorizovaném servisu to máte za cca 2890 kč (všude je to tak na stejné ceně), zkuste iphoneservis.cz. Opravu doma bych nedoporučoval, kamarád to zkoušel a už to nikdy nebude jako před tím, ze servisu to naopak není vůbec poznat.

joanne*
hodnocení

0x

ahoj,na jinem foru se resila podobna vec a nekdo doporucoval rozbityiphone.cz/...,ceny jsou fakt nizke,tak muzes zkusit

smanek*
hodnocení

Ten servis www.rozbityiphone.cz vypadá dobře, je to o dost levnější než jinde, máte někdo zkušenosti?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]