Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobilní telefon LG KE 500

Od: sonja® odpovědí: 34 změna:

Zdravím,dostala jsem jako dárek mobilní telef. LG KE 500,který podporuje i Mp3.Když jsem si chtěla stáhnout z Pc nějaké Mp3,zjistila jsem,že se to nedaří a v brožůrce se dočetla,že Pc by měl používat operační systém Windows.Protože mám od prosince nový Pc,kde již byl oper.systém Vista,myslím,že nemám šanci na úspěch.Prosím o Vaše vyjádření,radu,jestli by se s tím dalo něco dělat i když jsem přesvědčena,že mám asi smůlu.Díky za každou odpověď.

34 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

2x

Vista je Windows... Problém bude mezi klávesnicí a židlí...
Hezký den.

al bunda*

Do pr... kýnka, že já se nekoukám, kdo se ptá... :-D *zed*
Soni přečtěte si návod k telefonu a zkuste říct, v čem je problém - co hlásí počítač, k čemu dochází, kde se to když-tak zasekne a podobně.
Hezký den.

výtka
Upozornění od sys al bunda 06. 07. 2008 20:41:46

A abych neřetězil odpověd ještě poznámečka tímhle způsobem:

Má telefon dostatek paměti na to, aby se tam ty MP3 vešly? Možná bude třeba přidat paměťovou kartu?

A já měl za to, že se tu radí všem stejně...

al bunda*

Ne Spidere, některé tazatelky u mě mají velkou protekci. *hi*

hodnocení

Tak to jsem si nezasloužila *plac*ale jinak dobrá odpověď,jako vždy...*smich*;)

hodnocení

2x

MYslím, že až tak strašné to nebude. Operačních systému Windows je celá řada a Vista je jedním z nich. Někde asi děláš chybu. Pozorně si ještě jedou přečti jak na to. Zkus taky lépe popsat, proč to vlastně nejde.

hodnocení

Tak se pokusím to popsat *uf* V brožůrce píšou: Pomocí zařízení Mass Storage můžete do telefonu přenést soubory ve formátu MP3 z kompatibilního Pc.Pokud připojíte telefon k Pc prostřednictvím kabelu USB (což jsem udělala),zobrazí se v Průzkumníku Windows jako vyměnitelný disk (což se mi nezobrazilo),ale zobrazí se mi hledání a inatalace nového softwaru,hledá to,ale ve finiši mi to napíše ,že se to nezdařilo *plac*Na mobilu mi to píše: Volání a IM nejsou k dispozici.*nevi*co to znamená a proč volání? Tak nevím jestli je to dostačující na pochopení *hi*

A není v manuálu ještě popsáno, že se na telefonu musí vybrat nějaký režim pro přenost dat?

hodnocení

nic takového jsem zde nevyčetla,ale zapomněla jsem ještě napsat co zde píší o tom operačním systému:Windows 98 SE,Windows 2000,Windows ME nebo Windows XP.Není ten zakopaný pes opravdu zde?

Bylo by to sice zvláštní, ale možné to je. Zkus teby ten telefon připojit k nějakému PC, kde je jeden z níže uvedených operačních systémů. Pak uvidíš, na čem jsi. Osobně bych volil Windows XP, který má k Vistám nejblíž.

hodnocení

Taky mě to napadlo,vyzkouším u dcery,ještě XP mají.Určitě pak dám vědět.Jinak díky za rady *palec*.Hezký večer :)

hodnocení

Zdravím,tak jsem to dneska vyzkoušela na XP a dcera tam na svém PC normálně prohlížela fotky,které mám v telefonu.Zeťáček mi řekl,že u toho mám určitě instalační CD,což opravdu mám,jen jsem nevěděla na co.V brožůrce u toho CD je to psáno anglicky,což mi bohužel nic neříká.Tak jsem to nainstalovala,ale stále nic nenacházím.Posílám obrázky pro představu,co se mi zde ukazuje za hlášky.Myslím,že je asi opravdu problém v tom operačním systému Vista nebo už opravdu nevím co dělám špatně.

Mobilní telefon LG KE 500
hodnocení

a ještě jeden,ale koukám,že je to nějaké velké *sok*tak za to se omlouvám,nevím v jakém rozměru se to sem vkládá *hi*

Mobilní telefon LG KE 500 #2

Toto je program na synchronizaci, ten asi potřebovat nebudeš. Nicméně, po instalaci tohoto software se i nadále telefon nehlásí jako další jednotka?

hodnocení

Nic se mi tu více nehlásí *plac*ještě to vyzkouším zítra u druhé dcery,má taky XP,uvidím co se jí tam objeví a kouknu kam najíždí,ale myslím,že to nebude nic platné.Zkouším to zde stále připojit a něco najít,ale neúspěšně.*bum*Už to vzdávám,*nevi* co dál ,ale pokud je to tou Vistou,tak jsem pěkně *bum*,protože jí teď do Pc dávají všude a ne vše ta potvůrka k sobě pustí.Ale jinak si na ni nestěžuji.Ještě jednou díky za Tvoje rady *palec*a pokud zjistím něco nového,určitě dám vědět.Hezký večer

hodnocení

Ahoj,tak musím bohužel potvrdit mé tušení,že je to opravdu tou Vistou.Dneska mi dcera na mém Pc ukázala vše, kde to mám hledat,ale připojení prostě nejde.Na XP bez problému,tak holt mám smůlu *plac*

al bunda*

Zkuste se zeptat na stránkách výrobce, je možné, že existuje prográmek, se kterým to pojede i na Vistě. Přece jenom Vista už není nový operační systém.
Hodně zdaru.

výtka
Upozornění od sys al bunda 10. 07. 2008 20:56:04

Ještě je tu šance, že výrobce telefonu má na svých stránkách program, který telefon ve Vistách zpřístupní.

A ještě jedna věc. Určitě bych zkusil telefon připojit do jiného PC, kde jsou rovněž Visty nainstalovány. To jen tak pro kontrolu.

al bunda*
10.07.08 20:57

Těsně... *smich*

hodnocení

Chlapci,díky za Vaše rady,pokusím se to ještě touto cestou vyřešit :)

hodnocení

Ahoj,tak jsem se poptala na těch stránkách co mi doporučil Al a dnes mi přišla odpověď,která mě ani nepřekvapila,i když jsem přece jen doufala,že se nějaké řešení třeba najde.Trošku jsem byla zmatená,jak to tam bylo napsané,konec v anglině,tak nevím,ale to podstatné jsem pochopila.Není mi pomoci,je mi to k ničemu...*plac*Ale při mé smůle se vším co většinou zakoupím,se ani nedivím *smich*Kopíruji odpověď,tak jak mi to přišlo:

Vážený zákazník , Nako¾ko sa jedná o model ,ktorý bol testovaný v období keï OS VISTA nebol ešte dostupný ,nie je podpora pre tento model s uvedeným OS .a kompatibilita OS Vista nie je príliš user frendly so staršími software S pozdravom MArek Gasch

Pokud by Vás ještě něco napadlo,ráda to uvítám.Ještě by to prý snad vyřešilo,kdybych měla na Pc i XP.*nevi*

Hezký den všem

Co třeba jiný telefon? ;)

Ještě je tu možnost připojit telefon k PC přes Bluetooth.

hodnocení

Tak to jsi mě opravdu *haha*Mám ho týden,no,pouvažuji ;)

Přes ten Bluetooth bych to ráda,ale *nevi* jak na to. Poradíš?

Musíš si koupit nějaký Bluetooth adaptér do PC. Ten se spáruje s mobilním telefonem a budeš doufat, že ti to pod Vistama pojede ;)

hodnocení

Doufat? Já doufala,že Tvá odpověď bude tutovka a mám vyhráno :D;) Pokusím se na to poptat někde u odborníků,třeba...

Ale myslím,že i tak mi to na radosti ze života neubere *tanec**slunce*

Díky za vše *palec*

Nemám s tímto OS prakticky žádné zkušenosti, telefony LG nepoužívám a ne včechan bluetooth zařízení jsou navzájem kompatibilní. Proto ti nemohu říct na 100% jestli to pojede. Moje Nokie pod vWinXP s bluetooth adaptérem od MSI jede naprosto v pohodě.

vasekfrog*

Volání a im nejsou k dizpozici znamená stručně řečeno že když máš ten telefon propojen přes datový kabel s pc tak se ti nikdo nedovolá a můžeš mačkat cokoli telefon nereaguje až zase po odpojení. a jěště něco pokud budeš zkoušet měnit data s pc přes bt.nesmíš být v žádném menu a pod.Prostě musíš být v pohotovostním režimu inak komunikace mezi pc a mobilem háže chyby.Ale je fakt že nevím jak se chová již zmíněna vista já mám zkušenosti jen s xp.

hodnocení

Ahoj,díky za odpověď a vysvětlení,protože opravdu,když jsem na cokoli mačkala,tak to nereagovalo.Ale jinak už s tou Vistou mám naprosto jasno přímo s LG stránek,Vistu to prostě nebere... Další zkušenost,že dnes se už člověk musí zaměřit i na telefon,jestli to bude funkční i na Vistu,ale to je mi teď už na nic,tak snad příště u nového lelefonu... ;)

Zkuš teště ten Bluetooth. Třeba ho někdo v okolí má, tak ho budeš moci nezávazně vyzkoušet.

hodnocení

Ahoj všem,kdo mi zde radil a měl se mnou tolik trpělivosti najít řešení.Mám pro Vás novinu,mp3 již stahuji do mobilu přes USB *ua*.A jak je to možné?Jen tak jsem projížděla v mobilu nastavení a najela na USB,kde jsem měla dvě nastavení: Mass storage(které bylo nastaveno) a pod tím byl ještě Modem.Sice jsem nevěděla co to znamená,ale napadlo mě to potvrdit a připojit USB a zdařilo se s Pc.Musím to dělat přes prográmek,který jsem si nainsalovala s CD,které bylo u mobilu.Když jsem se pokoušela stáhnout jednu mp3,zjistila jsem,že stahování jedné písničky trvalo strašně dlouho a tak asi po půl hodině,kdy bylo stáhnuto jen půl písně,jsem to vzdala a musela mp3 zmenšit.V tom poradil Al,kterému tímto moc děkuji.Nevím,jak dlouho stahování jedné písničky trvá,to zmenšení mi určitě pomohlo i když se mi to i tak zdá docela dlouhé (asi tak 10min.záleží na velikosti),ale stále lepší než hodina :).Tak se moc *hi*,protože kdybych asi lépe telefon prostudovala *zed*,ušetřila bych Váš čas. V tom případě nevím,jak si mám přebrat odpověď,kterou jsem zde vkládala ,co mi přišla s LG stránek,jestli připojení jde na Vistu.A teď chlapci do mně,vím,že si to zasloužím... ;)

Myslím si, že Mass storage tam bylo nastaveno správně. Pak by se měl telefon přihlásit jako další jednotka. Modem slouží k něčemu úplně jinému.

Co se týká "zmenšení" mp3, zkus to popsat o co se konkrétně jedná. Jinak přetažení jedné mp3-ky je záležitost několika málo vteřin. Problém tedy vyřešen nebyl, jen jsi ho obešla. Gratuluji.

hodnocení

Já si to myslela,že to časové stažení není v pořádku,že by to tak dlouze trvalo i když tím zmenšením se mi doba zkrátila.A k tomu zmenšení.Příklad: Stažená mp3 má 4,63MB a po zmenšení 1,16MB.To připojení mi přes Mass storage nejde (funguje jen na tom XP,jak to v manualu popisují),na Vistě mi to jde jen přes ten modem.Myslím,že se asi už k lepšímu výsledku nedopracuji,asi to opravdu bude tou Vistou.Stažení mp3 do telefonu není pro mě tak důležité,když potřebuji,je tam radio,ale chtěla jsem to vyzkoušet,když ty mp3 je možné tam mít.Díky za rady.:)

martin155
hodnocení

0x

No je ještě jedna metoda. Kup si za cca 200 Kč čtečku paměťových karet a nahrávej to přímo do karty mimo telefon, to musí být svatý...

matla*
Myslím si, že Mass storage tam bylo nastaveno správně. Pak by se měl telefon přihlásit jako další jednotka. Modem slouží k něčemu úplně jinému.Dnes jsem se taky rozzuřil a zkoušel jsem to připojit jenže bez výsledku...už mě nic nenapadalo tak jsem zkoušel pi... DTakže jsem to připojení USB hodil namodem
a vše se připojilo...nahazel jsem tam java hry a vesele pařím

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]