Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nahrání aktualního hovoru

Od: ziko odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer, lze nějakým v celku jednouduchým z působem nahrát zvuk(hovor), který momentálně budu uskutečnovat. Mobilní telefon Samsung 5230. PC mám dispozici druhá strana pouze telefon. Chci si hovor přehrát později a znova poslechnout. Děkuji všem co ochotně pomůžou.

ps:Zapnout repreak na telefonu a přiložit K pc nebo nahrávat třeba na diktafon tomu bych se chtěl vyhnout(špatná kvalita).

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Samsung Star podle všeho neumí přímo sám ukládat záznam hovoru takže jediná cesta bude připojit ho kabelem k počítači a vytočit hovor z aplikace Kies nebo samsung PC studio. Kies myslím funkci ukládání nahrávky má u PCstudio sí nejsem jistý. Pak by se musel použít nějaký soft pro záznam zvuku. Existují programy které zaznamenaji vše co projde přes zvukovou kartu. Míval jsem myslím wu.recorder ale už je to dávno tak ten název berte s rezervou.
doplněno 20.04.13 22:12: m.zive.cz/...
ziko
hodnocení

jo takovou nějakou cestou se vydám

pearmonik*
hodnocení

0x

na sony xperia jsem pouzival auto call recorder a fungovalo to vyborne a vsechny hovory se ukladaly na sd kartu v dost malych souborech a ve slusne kvalite

ziko
hodnocení

kupovat nějakej křáp co má o funkci navíc... když je stejně využiji jednou za život, některé vůbec... ne to fakt nehodlám!

kdybyste si to přečetl pořádně, jedná se o APLIKACI. A ten "křáp"má aspoň OS, kam jdou nějaké slušné aplikace nainstalovat, takže označení křáp si nechte od cesty ;)

btw - tahle aplikace by měla fungovat na vašem a umět nahrávat hovory mobyware.net/... vpravo pod QR kódem je Download

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]