Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Vlastním mob.telefon Samsung GALAXY Ace ( GT -S5830i ) a chtěl bych si dát jinou melodii na vyzvánění,než telefon nabízí. Z internetu se mě podařilo stáhnout melodii ( v MP3) a uložit ji na SD KARTU V TELEFONU. JAK JI VŠAK NASTAVIT JAKO VYZVÁNĚCÍ,NEVÍM. Děkuji předem - zoufalý medvěd.
To jsem zkoušel,nabídne to,ale do souborů:
1) temp
2).android_secure
3) DCIM
4) LOST.DIR
5)Android
? nevím do kterého,předem jsem si je snažil rozklikat,ale ty přednastavené melodie od výrobce jsem neviděl,tak nevím kam ![]()
Asi jsem Lama největšího kalibru,ani jeden zůsob mě nefunguje. Když dám výběr melodie,tak me nedá výběr odkud,ale neustále z těch nastavených"(![]()
od výrobce.
cestu jam vytvořil /sdcard/media/ringtone a tam přesunul tu Mp3 písníčku...:/
doplněno 20.04.13 21:54: cestu jam vytvořil /sdcard/media/audio/ringtone a tam přesunul tu Mp3 písníčku...:/ a nic![]()
Tu mp3 můžete dát kamkoliv, třeba i do kořene karty.
Nastavit jde také přes přehrávač hudby, který je v základu součástí Androidu a písničku si sám najde.
doplněno 20.04.13 21:50:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.