Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Vlastním mob.telefon Samsung GALAXY Ace ( GT -S5830i ) a chtěl bych si dát jinou melodii na vyzvánění,než telefon nabízí. Z internetu se mě podařilo stáhnout melodii ( v MP3) a uložit ji na SD KARTU V TELEFONU. JAK JI VŠAK NASTAVIT JAKO VYZVÁNĚCÍ,NEVÍM. Děkuji předem - zoufalý medvěd.
To jsem zkoušel,nabídne to,ale do souborů:
1) temp
2).android_secure
3) DCIM
4) LOST.DIR
5)Android
? nevím do kterého,předem jsem si je snažil rozklikat,ale ty přednastavené melodie od výrobce jsem neviděl,tak nevím kam
Asi jsem Lama největšího kalibru,ani jeden zůsob mě nefunguje. Když dám výběr melodie,tak me nedá výběr odkud,ale neustále z těch nastavených"( od výrobce.
cestu jam vytvořil /sdcard/media/ringtone a tam přesunul tu Mp3 písníčku...:/
doplněno 20.04.13 21:54: cestu jam vytvořil /sdcard/media/audio/ringtone a tam přesunul tu Mp3 písníčku...:/ a nic
Tu mp3 můžete dát kamkoliv, třeba i do kořene karty.
Nastavit jde také přes přehrávač hudby, který je v základu součástí Androidu a písničku si sám najde.
doplněno 20.04.13 21:50:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.