Nejste přihlášen/a.
Ahojte všem. Potřeboval bych poradit ohledně mého playstationu 2. Přestal mě načítat hry a tak jsem to zkusil s čistícím cd na mokré bázi ale bohužel bez úspěchu. Mám ho rozebrat a zkusit to ručně hadříkem nebo je problém někde jinde? Předem díky za odpověď.
urcite ti nejdu DVD disky,cd ti asi idu predpokladam-PS1 hry...ked je tak,odisla optika...cistenie pomaha malokedy..pracoval som niekedy v tejto brandzi,...co je to za model?velky-maly...pripadne v zadu je cislo modelu napr.39004 G...
Je to playstation 2 většího provedení tak 4 roky starý.Kdyby byla v háji ta optika má cenu to nechávat spravovat?
myslim,ze v pohode...nova optika stala u nas volakedy cca 800-1000 sk...teraz je urcite lacnejsia...jednu mam este doma nepouzitu,ale neviem,ci by si o to stal...myslim cez postu...a keby ano,daj mi model...je to cislo v zadu...
Ahoj,konečně ti píšu ohledně toho playstationu.Chová se to přesně tak jak jsi to popisoval.Hudba na cd jde a hry z ps1 taky, ale jen originálky,nemám čip. Jestli by jsi našel na můj model tu optiku tak napiš.Jo? : Playstation2, model-SCPH-30004, serial - C 2861276.
aaaaa...to mas stary C-ckovy model,tam ide este velika optika...ja mam malu na modely R az I...skoda...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.