Nejste přihlášen/a.
Ahoj Našla jsem na internetu fotku, která se mi strašně libí. Zkoušela jsem to už i se svou fotku, ale moc se mi to nepovedlo. Nevíte někdo jak to udělat?
Kdysi pradávno jsem podobných úprav pár dělal. Měl jsem na to nějaký program na morfózu. Podívej se po nějakém free programu pro morphing, je jich celkem dost, a vyzkoušej.
Na té fotografii není nic složitého a náročného. Stačí hlava zvířete běžně vyfoceného a hlava člověka. Třeba v Zoneru lasem s patřičným přechodem objedete oblast kam chcete vložit část hlavy člověka. Vložíte hlavu a provedete další úpravy , jako ztmavení levé části, či prosvětlení jiných části fotgrafie a tónování celého či části snímku. Samozřejmě to chce zkušenosti a znalost programu ve kterém úpravy provádíte.
doplněno 20.04.13 08:14:Samozřejmě musí být oba snímky k tomu vhodné.
doplněno 20.04.13 08:27:Na to není potřeba žádná zrcadlovka.
Dobrý den, zkusil jsem rychlovku v grafickém editoru GIMP, tak to neposuzujte moc přísně. Chce to jen trochu vyspělejší grafický editor, zvládnout program a potom tomu věnovat čas. Zdravím!
doplněno 20.04.13 12:50:jofa - já tu kritiku beru. Fotku jsem převzal původní a ústa jsem si "ukradl" z jiné fotky. Ty proporce nejsou dobré, to já vím. Nechtěl jsem se s tím moc dělat. Měl to být jen důkaz, že není třeba žádné speciální zařízení. Ostatně, jestli máte čas, tak dejte lepší úpravu. Rád uznám lepší výsledek.
doplněno 20.04.13 13:59:jofa - rozumím a chápu to. Kdybych tomu chtěl věnovat více času, tak bych to dělal jinak a lépe.
Určité zkušenosti s grafikou mám. A asi lepšího a rychlejšího výsledku by se dosáhlo v programu pro morphing nebo i efektovým pluginem pro graf. editor. Zkoušet jsem Vás nechtěl - grafice rozumíte.
doplněno 20.04.13 15:03:ernie - vyspělejší než Malování. Jinak řečeno, každý editor, který toho umí více.
doplněno 21.04.13 02:13:ernie - dneska nějak zlobíš a nečteš pozorně. Používám GIMP a Malování v OS Linux nemám. Ono tam totiž není. Ale, je fakt, že jsem si dneska s tím obrázkem (ve snaze ukázat, že s tím jde něco udělat) skutečně naběhl na vidle. A snad jsem to i uznal. Zase si ale nepletu JPG a BMP a tvůj BMP jsem přešel se zdvořilostí a tolerancí sobě vlastní (ale je pěkný, takový viditelný). Tak, nic ve zlém.
Nevím jestli jste měl k disposici stejné výchozí fotografie, ale tady jste upravoval jen ústa již upravené. To se ale opravdu moc nepovedlo. A to neposuzuji přísně a beru to jen jako špatný pokus.
doplněno 20.04.13 12:56:Nejlepší je sladit tonálně foto ( prolínané a vkládané časti) odděleně a pak teprve vkládat do sebe. Prostě připravit snímky zvlášť a dolaďovat až v konečné fázi. Konkrétně u této publikované.
ben: Neberte to jako výmluvu ale zkoušet to nebudu. Pokud byvh měl výchozí dvě v původní verzi a rozlišení, tak bych vám to asi udělal. Ústa ale určitě ne. To se už k té koláži nehodí. Tak jak je v dotazu je dobrá.
Jak vyspělejší? Tohle je taky v Gimpu. Zrození Venuše-hlava kámošky.
doplněno 20.04.13 14:49:NO tak nic
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.