Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nokia lumia 520

Od: janourecek* odpovědí: 5 změna:
Nevite kdy bude mozne u nas koupit tel nokia lumia 520?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Koncem května by se měl dostat na náš trh. :)

janourecek*
hodnocení

Tak to ted budu mit tezke rozhodovani zda si pockat na nokii nebo si ted koupit samsumg galaxy ace :-o nevim, nevim. Co by jste mi poradili co se vlastnosti tyka?

Rozhodně tu Nokii, tento typ Samsungu už je dnes starší a jsem si jistý, že Nokia pošlape svižněji, ale záleží na tom, co Vám vyhovuje. Windows 8 x Android, záleží jen na Vás.

pearmonik*

galaxy ace je srot, jestli chces levny a rychly telefon, tak nekupuj ani lumii ale zkus pandawill.com/... nebo si priplatit za nexus 4 nebo galaxy s3. Na androidu vice aplikaci i zadarmo a obrovsky vykon, u galaxy s3 to malinko brzdi software vyrobce ale tez ujde

Feiteng? Co to má být? Tak tohle bych nevyměnil ani za kafe z automatu, natož koupil za takový peníz. Než tohle tak radši ten Galaxy Ace, ale já jsem doporučil Lumii.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]