Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fotografie na řidičák

Od: l3nnik* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den.

Chtěla bych se nejprve zeptat jestli se na řidičák dávají takové ty maličké fotky vyvolané předem? Jestli se to nefotí tak jako na pas, že si Vás vyfotí přímo při vyřizování..

Pokud tam mohu přijít se svoji vlastní fotkou, tak bych se chtěla zeptat jestli si takovou fotku mohu já sama vyfotit a nechat vyvolat. Pokud bude splňovat požadavky, které jsou dané : ( mdcr.cz/...). Popřípadě ještě jestli ji mohu trochu upravit jako je vyretušování obličeje (např. kruhy pod očima).

Máme s tímto zkušenosti? Předem děkuji za rady a pomoc!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

korzybski
hodnocení

0x

jde tam přinést svoje fotka, pokud má ty náležitosti, co odkazuješ ... zkrátka není to antropometrické focení jako na pas

jestli s tím nemáš zkušenosti, radši bych to moc neupravoval, spíš jak si to budeš fotit sama, tak make-up a vhodné osvětlení

l3nnik*
hodnocení

Já upravuji skoro pořád, takže s retušováním zkušenosti mám, nechci ale fotku vyretušovat jako na nějakou reklamu. Jde mi spíše o maličké nedostatky jako jsou již zmiňované kruhy pod očima anebo akné. Asi si to zkusím vyfotit, třeba to ani nijak nedopadne.

Děkuji za odpověď

mkat*
hodnocení

0x

No neviem,na Slovensku už tušim fotia priamo na mieste a foto ukladaju do počitača.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]