Nejste přihlášen/a.
Ahoj, neznáte nějaké dobré písničky? Ale fakt hustý.. děkuji
Jaký styl? Já v poslední době poslochám třeba tohle:
.
A ještě bonus:
Tak ještě bych třeba doporučila:
a nemůžu nedoporučit
Viz odpověď pro kolikokoli. Žádná z nich není úplně "to" co hledám, čïli bomba, ale pár nich jsem si stáhl, dobrá práce. Děkuji.
Kdyby vás ještě nekoho něco napadlo. Napište mi to sem. Vždycky slyším u někoho suprové písničky ale vůbec nevím o co jde. Slyšel jsem už spousty naprosto bombových písníček, ale pravděpodobně větčinu z nich už nikdy neuslyším. Jinak nejsem stylově vyhraněnej vůbec. Mám v PC 1500 největších hitů od roku 1960 až do současnosti a poslouchám je všechny dohromady. ) Samozřejmě těch doopravdy nejlepších je jen pár desítek. Zde ale vůbec nejde o hity. (které se dají najít velmi lehce) ale o "neznámé písničky"
(.
Děkuji
Dobrý den, tak Vám něco přidám. Znát to asi nebudete, líbit se to také nebude, ale ublížit by to snad nemělo. Předpokládám, že to nebude Váš styl. A asi to ani moc "hustý"a "suprový"nebude.
Zdravím!
kolikokoli - já si to myslím také, ale mám obavu, že tazatel bude výrazně mladší ročník a hledá něco jiného. Třeba se ještě ozve. Možná by Vás mohla zajímat i informace o té americké folkové zpěvačce.
Její životní příběh by se mohl vydat knižně. Zdravím!
doplněno 20.04.13 16:19:Ještě jedna várka - starší zavzpomínají a pro mladší to bude osvěta.
kolikokoli - krásný věk, dobrý hudební vkus a hezký výběr. Tu písničku z posledního odkazu bych označil za "hustou", resp. to video určitě.
Vždyť jsou to super písničky
Teda, je mi 22, ale už bych se zařadila do té první skupiny :D.
Ze starších se mi nejvíc líbí tyto:
Trochu novější (2005) -
A dvě nejlepší písničky
A něco novějšího pro fanoušky tvrdší muziky :D
Pro někoho může být "hustá"muzika třeba Judas Priest ,pro jiného třeba Bethoven .Pro mne téměř vše ze sedmdesátek-Pink Floyd,Led Zeppelin,Deep Purple nebo třeba dnes již neznámí "východoněmečtí"Puhdys,z tuzemska třeba Progres 2,ETC,Blue Efect...
Prostě záleží na vkusu!Např můj syn(19) poslouchá od ABBA přes pořádnej bigbeat až po současná hiphop atd!
doplněno 20.04.13 12:19:Zde třeba Sturmvogel od Puhdys :
nebo zde Hiroshima (originál-Sandra to od nich převzala!) :
Trochu CZ : Progres (pův berze jež museli skrze soudruhy "trochu "upravit ) :
nebo z jiného soudku :
Co třeba tyhle?
tu poslední si pouštíme s kámošema na bowlingu...
Akorát nás servírka jednou požádala, jestli to můžeme ztlumit, že si lidi stěžujou...:D
doplněno 19.04.13 16:44: No, vůbec se ty písničky nesetkaly s kladnou odezvou, nevím proč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.