Nejste přihlášen/a.
Dpbrý večer.
Před lety jsem měla tento telefon, Nokia 5300 xpress music. Tušíte někdo, jestli existuje jeho inovace? Tedy, vyšupovací klávesnice jako v tomto modelu, ale vychytanější funkce, např. lepší foťák, internet, podpora formátů atd.? Tenhle mobil jsem měla fakt ráda, ale v současné době už je trochu zastaralý a ty moderní dotykový mobily bych si tedy v životě nekoupila. Spíše bych měla zájem o něco jako Nokia 5300 verze 2.0 (prostě novější, ale na stejném principu).
Existuje něco takového?
Díky za pomoc a dobrou noc .
Má Symbian a tudíž by měla mít i češtinu. Stojí 5000 Kč
Děkuji praivo za pomoc.
Dobrý den, jen doplním, že čeština tam je a doporučil bych ještě jednu Nokii - Nokia E66, kdyby ten N96 nebyl dostupný nebo nevyhovoval.
Dobrý den, pcmaniaku, tisickeré díky, tenhle E66 je dokonce o pětikilo levnější než N96 a i se mi více líbí na pohled ).
Tak asi už jsem rozhodnutá, sice je 5 dní po výplatě, ale už mám zase kulové, adoptovala jsem totiž za 6000,- vlka hřivnatého v ZOO v Liberci a ještě mě dvakrát zastavili s kasičkou, ať přispěju na charitu, tak já takový 1,618lantro3,14k jsem nemohla odolat , schválně, jestli to rozluštíš, co to je za slovo, podle nicku bys mohl mít i matematické vzdělání
. Takže 15. května přijdou peníze (přesně den po prvních narozeninách
mojí kočky Erwíny (Erbium, Wolfram, Jód, Sodík
). A schválně jestli ještě přijdeš, podle kterého vědce se kočka Erwína jmenuje Erwína
). Geeks rulezzz
. A patnáctého objednám mobil, který jsi mi doporučil. No to jsem se zase rozkecala
).
Děkuji za pomoc a přeji pěkný večer!
Zdravím, tipnu toho vědce: Erwin Schrödinger, jinak v matematice jsem jen průměr (jazyky jsou moje parketa). Ve volném čase se ze mě stává poradce elektroniky. Za to doporučení nemáte vůbec zač, maličkost . Užijte si svou novou Nokii, tak jako já každý den tu svou.
Nashledanou
Trefa! Schrödinger to byl! 200 bodů!
)
To slovo byla FILANTROPIE
1,618 (Fi φ- zlatý řez) a 3,14 - Pi π
Tak přeji hapπ evening!
Dobrý den,
tak mám tu Nokii E66, kterou jste mi doporušil, ale pořád mi problikává ta výběrová klávesa uprostřed, taková ta největší. Asi to děsně žere baterku. Jak se to dá vypnout, aby to neblikalo?
Děkuji,
Vlk.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.