Nejste přihlášen/a.
Zdravím, Mám dva tablety, Joyplus M78 a Goclever T76GPS TV oba mají konektor Mini HDMI 1080P, po připojení k TV na HDMI 1
se při zaplém Tabletu zobrazí (Není signál), v tabletu jsem v nastavení nic nenašel.
Prosím poraďte kde je problém
Děkuji
Mirek
Seš si jistej. Třeba v 4.0.4 taková položka není. No asi každý výrobce má FW ke svému obrazu
Děkuji všem ale opravdu oba Tablety jdou takto nastavit : v Androidu: Nastavení- Obraz- Output settings/Output Type- HDMI
Dobrý den.Mám problém s připojením HDMI mini na tabeltu Nextbook next7p12-8g na TV Philips HDMI.Na TV se nedá nic nastavit,pouze se přepne na HDMI.Po zapojení do notebooku se ukáže na liště symbol HDMI a po poklepání se zobrazí nabídka:PANEL-HDMI480P-HDMI720p-HDMI180p.Když je dán PANEL tak přehrává na tabletu,když dám kterýkoliv z těch třech tak zvuk zmlkne obraz jede dál a na TV se nic neděje.Jiné nastavení než tohle v HDMI není.Konektory jsou pozlacené tedy kvalitní a koupené v kamenném obchodě tak by neměl být problém.Nevíte kde může být ještě něco špatně nastavený?Je to android taky ale 4.1.Děkuji.
Dobrý den, u mé TV musím k těm vstupům TV přiřadit konkrétní zařízení. Možná to bude i tento případ.
Já mám např. nastaveno vstup HDMI 1 a k tomu jsem v menu TV přiřadil PC. Zkuste poladit v menu TV.
Zdravím!
doplněno 19.04.13 11:19:Tlačítko na DO a přiřazení zařízení ke vstupu v menu TV není to samé. Ovšem, vadný kabel jsem již také řešil. To byl ale kabel na USB, který sice fungoval, ale přenos dat byl velmi pomalý.
doplněno 19.04.13 13:09:jirbar - no, právě, že neznáme to menu konkrétní TV. Může to být i tím kabelem nebo některé HDMI konektory velmi špatně drží a je tam jen špatný kontakt. Muselo by se s tím kabelem po připojení pohybovat a třeba se tablet "čapne".
No nevím. Asi TV od TV. U Sencor tlačítkem "Source" vybírám příslušný vstup. U LG je to myslím tlačítko "Input". Většinou připojený vstup je pak v menu zvýrazněn.
doplněno 19.04.13 14:04:Spíš bych to typoval na tablety. Takové NONAME značky. Třeba miniHDMI je jen placebo
Nastavit se opravdu musí v Tabletu: v Androidu: Nastavení- Obraz- Output settings/Output Type- HDMI
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.