Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení Tabletu k TV přes HDMI

Od: remisak* odpovědí: 14 změna:

Zdravím, Mám dva tablety, Joyplus M78 a Goclever T76GPS TV oba mají konektor Mini HDMI 1080P, po připojení k TV na HDMI 1

se při zaplém Tabletu zobrazí (Není signál), v tabletu jsem v nastavení nic nenašel.

Prosím poraďte kde je problém

Děkuji

Mirek

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirbar*
hodnocení

2x

Jistě že se musí na TV ovladači tlačítkem Input (Source) vybrat ten vstup do kterého je zastrčen HDMI kabel.

Jenže nedávno se mi taky nedařilo, úplně nový HDMI kabel no a Alza prodala pěkný šmejd. Zkusit tedy jiný HDMI kabel, nebo redukci miniHDMI/HDMI.

remisak*
hodnocení

Díky zkouším to na dvou a ani jedna nereaguje.

remisak*
hodnocení

Nastavit se musí v Tabletu: v Androidu: Nastavení- Obraz- Output settings/Output Type- HDMI

hodnocení

2x

v Androidu: Nastavení- Obraz- Output settings/Output Type- HDMI

jirbar*

Seš si jistej. Třeba v 4.0.4 taková položka není. No asi každý výrobce má FW ke svému obrazu

4.0.3 Prestigio, píšu co mám já

remisak*
hodnocení

Děkuji všem ale opravdu oba Tablety jdou takto nastavit : v Androidu: Nastavení- Obraz- Output settings/Output Type- HDMI

remisak*
hodnocení

Velice děkuji je to přesně tak jak je napsáno, oba fungují.

Dík

luboss*

Dobrý den.Mám problém s připojením HDMI mini na tabeltu Nextbook next7p12-8g na TV Philips HDMI.Na TV se nedá nic nastavit,pouze se přepne na HDMI.Po zapojení do notebooku se ukáže na liště symbol HDMI a po poklepání se zobrazí nabídka:PANEL-HDMI480P-HDMI720p-HDMI180p.Když je dán PANEL tak přehrává na tabletu,když dám kterýkoliv z těch třech tak zvuk zmlkne obraz jede dál a na TV se nic neděje.Jiné nastavení než tohle v HDMI není.Konektory jsou pozlacené tedy kvalitní a koupené v kamenném obchodě tak by neměl být problém.Nevíte kde může být ještě něco špatně nastavený?Je to android taky ale 4.1.Děkuji.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, u mé TV musím k těm vstupům TV přiřadit konkrétní zařízení. Možná to bude i tento případ.

Já mám např. nastaveno vstup HDMI 1 a k tomu jsem v menu TV přiřadil PC. Zkuste poladit v menu TV.

Zdravím!

doplněno 19.04.13 11:19:

Tlačítko na DO a přiřazení zařízení ke vstupu v menu TV není to samé. Ovšem, vadný kabel jsem již také řešil. To byl ale kabel na USB, který sice fungoval, ale přenos dat byl velmi pomalý.

doplněno 19.04.13 13:09:

jirbar - no, právě, že neznáme to menu konkrétní TV. Může to být i tím kabelem nebo některé HDMI konektory velmi špatně drží a je tam jen špatný kontakt. Muselo by se s tím kabelem po připojení pohybovat a třeba se tablet "čapne".

jirbar*

No nevím. Asi TV od TV. U Sencor tlačítkem "Source" vybírám příslušný vstup. U LG je to myslím tlačítko "Input". Většinou připojený vstup je pak v menu zvýrazněn.

doplněno 19.04.13 14:04:

Spíš bych to typoval na tablety. Takové NONAME značky. Třeba miniHDMI je jen placebo

remisak*
hodnocení

Nadtavit se musí v Tabletu: v Androidu: Nastavení- Obraz- Output settings/Output Type- HDMI

remisak*
hodnocení

Nastavit se opravdu musí v Tabletu: v Androidu: Nastavení- Obraz- Output settings/Output Type- HDMI

jirbar*

Jak je vidět co tablet to originál. Byť stejný Android. Mám 4 tablety a v žádném není toto nastavení. Tedy ve třech. Nexus výstup HDMI nemá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]