Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chci si koupit Nokii E52. Četl jsem si rezenze a jsou dobré. Chci se zeptat ale na navigaci hlasovou kterou budu dosti používat. Je dobrá na navádění třeba v ČR? Je placená závislá na internetu jak je to s aktualizací map? Nebo si mám stáhnout třeba neplacenou verzi z internetu? atd. Děkuji.
Je neplacená a internet není potřeba, ale co do kvality navigace nebyl jsem spokojený. Chybí v mapách spoustu silnic, takže se na mapě zoobrazuje, že jedete po "zelené ploše" apod. Pokud pojedete z Prahy do Ostravy asi Vás bezpečně zavede, do nějaké vesnice už bych si nebyl tak jistý...
Děkuji za odpověd. Píšete že navigace není moc dobrá. Když si stáhnu do telefonu navigaci SYGIC vyřeší to?
Je treba si uvedomit, ze nokia dava svou navigaci zdarma. Neni 100%, ale to neznamena ze neni dobra. Jakakoliv navigace jde na tento telefon nainstalovat, tak pak uz zalezi na te dane navigaci jak je dobra. Sygic tvuj problem vyresit muze. E52 byl a jeste je jeden z topu telefonu, a hlavne vydrz baterky je velkym plusem. Doporucoval bych ale v dnesni dobe, kdy cena pausalu klesa, podivat po internetu v telefonu, protoze pokud se pouzije v navigaci navigovani pres sit, je ,mnohem rychlejsi start a vyhledani polohy navigace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.