Mám starou satelitní kartu od GITALu a už mi na ní nehrají programy. Když zadám číslo karty na stránce skylink.cz tak mi vyskočí toto:Satelitní platforma: CS LinkTyp kódování: CryptoWorksZúčtovací měna: KČServisní poplatek zaplacen do: 01.09.2012 Je tam nabídka prodloužit a cena 348 Kč.Na stránkách, ale píšou, že karty CryptoWorks už nejsou podporovány a jsou teď karty Irdeto, tak právě nevím, jestli to stačí zaplatit, nebo musím mít i novou kartu. A za tu novou kartu se kromě ceny karty platí ještě ten registrační poplatek? Děkuji
Musíš mít novou kartu Irdeto, ale když máš starou registrovanou kartu, můžeš si koupit tu kartu za 600Kč a taky musíš mít satelitní přijímač, který Irdeto podporuje.
martinhajek*
Máš v tom trochu zmatek. Karta VÝMĚNA za cenu 600Kč slouží jako náhrada za starou kartu Cryptoworks. Jedná se ale o kartu typu ICE, funguje tedy nejen v Irdeto ale i v Cryptoworks čtečkách. Nový receiver tedy netřeba. Vtip je v tom, že stará karta musí být AKTIVNÍ, musí mít tedy zaplacený SER-PO. A to karta tazatele NEMÁ! Takže tazateli nezbyde nic jiného než zaplatit ser-po na staré kartě a poté si koupit kartu VÝMĚNA, která je na rok od servisního poplatku osvobozená. Po její registraci Skylink starou kartu vypne. doplněno 17.04.13 21:20: Ještě dodatek: Cryptoworks stále funguje u "neplacených" programů (nabídka DIGITAL), tedy s výjimkou slovenské WAU. Takže po zaplacení ročního ser-po by šlo počkat rok a teprve poté koupit kartu VÝMĚNA. Jenže společnost M7 která je provozovatelem Skylinku se nedávno vyjádřila v tom smyslu, že Cryptoworks co nejrychleji, zřejmě do konce tohoto roku, vypne. Taková karta by už potom nešla aktivovat (Skylink by možnost prodloužit ser-po u všech Cryptoworks karet vypnul)! Tazatel by si musel koupit novou IRDETO kartu a nový přijímač.
dejvi
Díky za vyčerpávající odpověď Jde mi jen o balíček digital. A když si budu chtít tu vyměněnou kartu registrovat, tak platím ten poplatek 1000 Kč, nebo je to jen u nových karet?
martinhajek*
Přeregistrace ze staré karty na kartu VÝMĚNA je na webu Skylinku zdarma. Zaplatíš jen 600Kč za samotnou kartu. doplněno 17.04.13 22:22: Tak a teď je na to dokonce zase nějaká akce, můžeš jí mít za nižší cenu a 2 měsíce pár placených kanálů zdarma. skylink.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.