Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet, který?

Od: dejvik* odpovědí: 10 změna:

Ahoj, chci si koupit tablet, našel jsem si i obchod, kde to budu mít za rozumnou cenu, tentokrát vyzkouším exasoft a ne obvyklou Alzu, ale to jsem tu říkat nechtěl.. chci se zeptat, co byste mi doporučili, tablet s Androidem nebo spíš Apple iOS a nebo ještě Windows?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fino97*
hodnocení

1x
Osobne doporucuju Androida...

hodnocení

1x

Dobrý den, osobně bych Vám asi doporučil Android, pokud chcete multimediální zařízení pro práci i zábavu. Windows taky není špatný, ale nepřipadá mi tak uživatelsky přátelský a obsluha se mi v některých ohledech zdá až příliš problematická. iOS tablet seženete hodně draho a navíc si většinu dalších aplikací budete muset dokupovat. V popisku bylo "za rozumnou cenu" takže iOS asi nebude to pravé.

kangaroo*
hodnocení

0x

Já mám vyhlídnutej tento, počkám ještě jestli bude chtít kamarád a sestra a hned objednávám.

Zároveň chci vyzkoušet přechod na tablet již bez notebooku (bezdrátový set klávesnice a myši USB, NAS DLNA, externí monitor 32"LED Smart TV) Nehraju hry, takže by mě po ostatních stránkách měl plně nahradit notebook či stolní P

ainol-novo.com/...

Záleží na využití tabletu, jestli má být na hraní nebo na práci ;)

dejvik*

Chtěl bych to hlavně do školy, takže na čtení učebnic, stahování různých cvičení ze stránek školy a podobně a aurčitě aj nějakou tu hru tam budu chtít na odreagování..

hodnocení

0x

Kolik do toho chceš investovat peněz? Já si možná koupím Samsung Galaxy Note 10,1". Ale on ten IPad taky není špatný.

dejvik*

Říkal jsem si, že bych se rád vešel tak do té pětky, nad už mi to příjde moc na to, na co to budu potřebovat, přemýšlím nad tímto PRESTIGIO MultiPad PMP5770D DUO

zuntr*
hodnocení

0x

S Windows bych si nekupoval, radši si kup iPad Mini - alza.cz/... nebo alza.cz/... tento je také hodně dobrý.

jirbar*

Zaspal jsi dobu. To ten FonePad (viz odkaz výše) je zcela Hardwarově Nexus a při tom mnohé navíc. A to nejpříjemnější že prakticky za stejnou cenu (+300 Kč)

dorotka
hodnocení

0x

dejviku a proc ne ten zelenej panacek? :))tam ja uz bych nesla... a nakupoval jsi někdy na TS Bohemia?málokdo to zna,c ale myslimze docela sympatickej obchod s elektronikou, vyhodou je, ze nikdy neplatis dopravu a na prodejnach si muzes nechat pekne poradit... samozrejme vzdycky zalezi na kojho narazis, ale me teda zatim poradili dobre...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]