Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chci si koupit tablet, našel jsem si i obchod, kde to budu mít za rozumnou cenu, tentokrát vyzkouším exasoft a ne obvyklou Alzu, ale to jsem tu říkat nechtěl.. chci se zeptat, co byste mi doporučili, tablet s Androidem nebo spíš Apple iOS a nebo ještě Windows?
Dobrý den, osobně bych Vám asi doporučil Android, pokud chcete multimediální zařízení pro práci i zábavu. Windows taky není špatný, ale nepřipadá mi tak uživatelsky přátelský a obsluha se mi v některých ohledech zdá až příliš problematická. iOS tablet seženete hodně draho a navíc si většinu dalších aplikací budete muset dokupovat. V popisku bylo "za rozumnou cenu" takže iOS asi nebude to pravé.
Já mám vyhlídnutej tento, počkám ještě jestli bude chtít kamarád a sestra a hned objednávám.
Zároveň chci vyzkoušet přechod na tablet již bez notebooku (bezdrátový set klávesnice a myši USB, NAS DLNA, externí monitor 32"LED Smart TV) Nehraju hry, takže by mě po ostatních stránkách měl plně nahradit notebook či stolní P
S Windows bych si nekupoval, radši si kup iPad Mini - alza.cz/... nebo alza.cz/... tento je také hodně dobrý.
dejviku a proc ne ten zelenej panacek? )tam ja uz bych nesla... a nakupoval jsi někdy na TS Bohemia?málokdo to zna,c ale myslimze docela sympatickej obchod s elektronikou, vyhodou je, ze nikdy neplatis dopravu a na prodejnach si muzes nechat pekne poradit... samozrejme vzdycky zalezi na kojho narazis, ale me teda zatim poradili dobre...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.