Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak tohle udělat?

Od: pozorovatel odpovědí: 5 změna:

Našel jsem pěkný obrázek - přiložen. Jde to udělat z fotky např. v Zoneru Photo Studiu? Nebo v jakém SW, prosím? Díky za pomoc s nalezením třeba i tutoriálu, či rady.

Jak tohle udělat?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

V leckterém softu - stačí např. nastavit vyšší komprimaci .jpg nebo omezit hloubku barev (počet barev)...

Vyzkoušej si to - musíš trochu experimentovat... :-D

BTW - "pěkný obrázek"? Uuuufff...

pozorovatel
hodnocení

Zkusil jsem to v Zoneru. Dal jsem hodně vysokou komprimaci jpg. a mám to s čtverečkama :(

Dej si v Editoru Upravit barvy - Ctrl + 1 a zkoušej. A vyjde Ti něco podobného. To jsem jen tak narychlo spíchnul.

Jak tohle udělat? #2
jofa*

V Zoneru to uděláte funkcí Efekty-Barevné tónování. Tam můžete dělat s fotkou psí kusy. Když některou část fotky nebudete chtít takto " znršit", tak lasem označte oblast-invertovat-.barevné tónování.

doplněno 15.04.13 21:34:

V Upravit barvy toho nedocílíš.

pozorovatel
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]