Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mpeg nebo avi do 3GP?

Od: greene* odpovědí: 4 změna:
Mám mobil Sony Ericsson W700i a jak víte, podporuje pouze videa ve formátu 3gp. Hledala jsem různě po internetu nějaký návod a nebo program, podle kterého bych"předělala"mpeg video, videoklip a nebo avi. na 3gp. Bohužel jsem žádný pořádný nenašla.
Pokud někdo nějaký program má a nebo zná návod na přeformátování videa na 3gp, byla bych mu moc vděčná za jeho uveřejnění =)
Předem děkuju,
Greene

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

4x
greene*
hodnocení

Moc děkuju za stránku, je skvělá. Ale i když vložím video do mobilu, nelze ho přehrát... Nevíte kde je chyba? Videa vkládám do mobilu přes usb kabel do složky video, kde jsou veškerá videa uložena a přesto mi to nikdy nejede...
Greene

vojtahavel*
hodnocení

3x
stahuj.centrum.cz/...
jen si vybrat...

slonbonjohn*
hodnocení

0x
Zřejmě nemáš v konvertoru nastavené rozlišení, které podporuje tvůj mobil.
Zjisti si, jakou velikost rozlišení tvůj MT podporuje a tu si tam nastav.
Mě se osvědčil na Nokii program Acala 3GP Movies Free, pro SE by to taky neměl být problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]