Mám mobil Sony Ericsson W700i a jak víte, podporuje pouze videa ve formátu 3gp. Hledala jsem různě po internetu nějaký návod a nebo program, podle kterého bych"předělala"mpeg video, videoklip a nebo avi. na 3gp. Bohužel jsem žádný pořádný nenašla. Pokud někdo nějaký program má a nebo zná návod na přeformátování videa na 3gp, byla bych mu moc vděčná za jeho uveřejnění =) Předem děkuju, Greene
Moc děkuju za stránku, je skvělá. Ale i když vložím video do mobilu, nelze ho přehrát... Nevíte kde je chyba? Videa vkládám do mobilu přes usb kabel do složky video, kde jsou veškerá videa uložena a přesto mi to nikdy nejede... Greene
Zřejmě nemáš v konvertoru nastavené rozlišení, které podporuje tvůj mobil. Zjisti si, jakou velikost rozlišení tvůj MT podporuje a tu si tam nastav. Mě se osvědčil na Nokii program Acala 3GP Movies Free, pro SE by to taky neměl být problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.