Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samsung E1120 sim karta

Od: pcmaniak® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, nedávno jsem dostal od známého telefon Samsung E1120 zakoupení v Rakousku. Neodolal jsem a vyzkoušel jsem ho pomocí mojí univerzální INACTIVE sim karty (dá se nahlédnout do systému telefonu, ale nejdou síťové služby), jenže po namačkání pinu se odjevil řádek na osm cifer, ve kterém bylo napsáno NETZSPERRE (dle mojí němčiny přeloženo jako síťová závora nebo blokáda). Absolutně nevím co mám do řádku napsat, také mě napadlo, že je telefon ještě zablokovaný a tak by mě zajímalo, jestli by to nešlo nějak doma zadarmo odblokovat.(je moc levný na nějaký servis, ale kdyby to nešlo tak mi napište prosím cenu případného odblokování). U žádného předchozího mobilu problémy s touto sim nebyly. Poradíte? Díky a přeji pěkný den.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jarcula*
hodnocení

2x

To bude blokace já dávala odblokovat z angličtiny do CZ a na všechny Operátora a stálo mě to 300 dohromady a za 10 minut to měl hotové

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]