Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rodina u O2

Od: kkozelik* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den. Mám u O2 tarif O2 Cool 250 kč a internet v mobilu za 150kč (to je psané na mě). Pak máme doma ADSL internet od O2 za 500kč (psané na mámu), dále mamka má nějaký paušál a táta má kredit. Vše prostě u O2. Tak mě napadlo, jestli by něšlo nějak ušetřit, tím že to vše napíšeme na jednoho člověka. Platíme dohromady cca 1000kč měsíčně, což mi přijde dost. A sami víte jaká je domluva s operátorem. Jak na něj zatlačit? Dík

doplněno 15.04.13 08:25:

PS.: máma má taky jeste internet v mobilu za 150

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

2x

Měla jsem něco podobného u jiného operátora. Děvčata na info lince - děs, běs. Na ně se můžete obrátit jen s konkrétní nabídkou. Navštívila jsem osobně jejich prodejnu (poradnu) a vyptávala se a vyptávala. Při osobním jednání vám nabídnout produkty, ale jsou omezeny poskytovat na ně slevy. Až jsem věděla co potřebuji, volala jsem na info linku ... bla bla bla, že produkt se mi líbí, ale že je drahý, takže budu přecházet jinam. A ejhle dostala jsem 40% slevu. Za pokus nic nedáte.

kangaroo*
hodnocení

0x

Pohrozit odchodem ke konkurenci se smyšlenou nabídkou.

Já mám mobilní Internet za 950Kč/13měsíců (4 Sim karty po 3 měsících + 4 týdny zdarma + 400Kč kredit na volání a FUP 3GB/měsíc)

Volám přes VoIP přes tu mobilní SIM kartu levně nebo uplně zadarmo nebo komunikuju přes Skype,Viber,email,chat

Takže žádný předplacený volání nepotřebuji jen potřebují pevný a mobilní Internet ostatní si zajistim sám.

To je důvod proč operátoři dnes tak moc zlevnili, protože je drtí Internet a VoIP volání

Pokud máte smartmobily nebo mobily s podporou VoIP SIP tak si kupte ty balíčky mobilní balíčky na Aukru za 950Kč na 1rok (13 měsíců) a bude mít všichni Internet a mezi sebou volat uplně zadarmo odkudkoliv v ČR a na jiné mobily a pevné linky volat přes VoIP za cca 0,50,-Kč/min a na mobily za cca 1,20.-Kč/min

doplněno 15.04.13 12:00:

A účtování po sekundách

A kam se pak hrabe O2,T-mobile,Vodafone s jejich tarifem 650-750Kč/měsíc

Když mě to vychází na cca 100-150Kč/měsíc podle toho kolik provolám :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]