Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych plastovou krabici s výkem co se dá přišroubovat na zeď na té krabici je to výko přišroubované 4 plastovými šrouby. Chtěl bych do krabice schovat kabely od pc. Jak se ta krabice jmenuje a kde se dá sehnat .
Zdravím. Ty krabice vyrábí více výrobců. Já jsem naposledy použil Hensel (nevím jestli jsem to dobře napsal a nechci dělat reklamu) z velkoskladu elektro, ale občas se dají sehnat i v maloprodeji. Bude to ale asi na objednávku, protože dneska si prodejny nedělají zásoby jako dřív. Krabice mají čtyři plastové rychlošrouby, někdy jdou i po povolení vyklopit do boku jako panty. Je hodně typů a velikostí. Do zdi, na zeď, s průhledným nebo neprůhledným víkem, elektroměrové, přístrojové, modulové (dají se naklapnutím spojit) a pod. Většinou mají různé předlisované profily na všechno možné. Akorát jsou trošku dražší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.