Ahoj, mám mobil HTC Desire x. Zajímalo by mě, proč mi najednou nejdou spustit videa na youtube. Že začátku jde všechno tak jak má, jenže když třeba trochu zatřesu mobilem, nebo mi spadne, asi se nějak naruší kontakty na SIM kartě a musím znovu zadávat PIN, no a potom jdu na youtube, video nejde spustit. Víte nebo tušíte někdo čím by to mohlo být? Mobil půjde asi na reklamaci.
Net se neblokne, všechno na internetu jde normálně, jen na youtube nic nejde spustit-ukáže se první obrázek toho videa a potom to hned přeskočí na konec. Restartovat telefon jsem zkoušel, bez výsledku. Prostě musím tak měsíc počkat, než se to nějakým zázrakem dá do kupy, ale já už nechci čekat!
Jsem také skalní HTCčkář, jsou to nejlepší mobily Vypadá to na nějaký špatný kontakt v telefonu. Radši ho dej do servisu. Předpokládám že půjde o bagatelní opravu.
Samozřejmě si nědělám ambice, že by můj pocit z HTC sdíleli i ostatní . Pro mě osobně jsou nejlepší poměrem cena - výkon a nevidím na nich snahu ušetřit za každou cenu jako u ostatních výrobců. Mají svoje mouchy, to ano, třeba s One X jsem byl vysloveně nespokojený, ale po výměně za One S jsem už zase spokojený uživatel HTC
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.