Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
chcel by som sa spytat na vase skusensoti so vstavanou chladnickou.
Kuchynu mam postavenu cca tyzden ale pride mi, ze vstavana chladnicka zapina kompresor velmi casto. Zapnuty kompresor je navyse dost pocut, aj ked vsade bolo pisane, ze model Electrolux ERN29750 je velmi tichy.
Myslim si, ze spustanie kompresoru by mohlo byt sposobene nedostatocnym odvetranim chladnicky zo zadnej strany. Ked sa dotknem steny nad chladnickou tak je dost tepla, takze neviem ci sa chladnicka dostatocne odvetrava. Otvori v skrini nad chladnickou su spravene cca 55x4 cm. Na druhej strane steny kuchyne je kupelna kde mam na stene zrkadlo, ktore sa mi od tej doby ako mam zapojenu chladnicku, na jednej polivici nikdy nezarosi. Je to prave tym, ze stena je ohrievana kompresorom chladnicky.
Chcem sa teda spytat ake su vase skusenosti a ako daleko mate vstavanu chladnicku od steny. Mne pride, tie 4 cm su mozno malo a je tam nedostatocne prudenie vzduchu. Predtym som pouzival vstavanu chladnicku v prenajatom byte a kompresor som nikdy nepocul takze neviem ako casto sa zapinal.
Dakujem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.