Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěla bych si koupit nový mobil ale nevím co si mám myslet o téhle stránce airelektro.vyzkousej.net/... . Děkuji
Obchod vypadá docela pochybně, jak cenou produktu, tak tím, že nemají na stránkách žádné obchodní podmínky, žádnou konkrétní adresu v kontaktech, podle mapy mají pobočku s názvem Praha kdesi v USA... no nevím, osobně bych to neriskoval
a že by obchod neměl ani na zaplacení vlastní domény?
doplněno 03.06.13 16:23:a že od každého mají skladem přesně 50 kusů? taky vcelku zajímavé
tak to máte pravdu...4.6.2013 jsem objednal zboží a poslal peníze předem a dnes je 18.6.2013 a zboží nemám...napsal jsem jim několik emailů a oni odpověděli asi 2krát...samé lži...už se mi ozval další podvedený...podám trestní oznámení na šmejdy!...ted už nekomunikují!
Dnes mi konečně po 14 dnech nečekaně vrátili peníze airelektro...nechápu absolutně jejich chování a způsob zavádějící a nepochopitelné komunikace...asi zabralo postrašení policii čr a čoi...těm dalším podvedeným radím to samý
tomuto říkáte dobře dopadlo? obchod nedodal zboží, nekomunikoval, neproblěhla žádná omluva
doplněno 21.06.13 11:51:to samozřejmě ano, ale stejně by se to mělo nějakým způsobem řešit. Zásadně nikdy nenakupu v takových pochybných obchodech.
4619kč...přestupek...ještě s nějakým podvedeným a je to trestní čin nad 5000kč...podám trestní oznámení stejně
Dobry den ja sem obednala synovy mini notebook a cekam ze mi dojde ale po tom co tady ctu mam strach ze ne je to poprve co sem obednala neco pres internet a jestli mi to vazne nepride tak syn bude zklamani moc se tesil a snazil aby ho mel
Dobrý den,nebojte se a podejte na stránkách policie čr hlášení kyberkriminality nebo do jejich elektronické podatelny podvodné chování prodejce airelektro.cz a nebo na stránkách čoi to samé.Já to tak udělal a oni mi vrátili peníze...na policii a na čoi už určitě budou vědět o koho se jedná,už tam mají hlášení ode mne...je Vás už hodně podvedených...musí to skončit...držím palce
Nic si s toho nedělejte jsem další s podvedených,bylo by dobré kdybychom se spojily a společně se poradily co dále.Měly bychom podat stížnost na Čoi a policii ČR
Tak jsem asi další,kdo si naběhl.Objednala jsem vnukovi notebook,i když peníze dopředu neposílám,zlákala mě cena.Cena 1990 kč plus poštovné.Měl to být dárek za vysvědčení.Vnuk každý den hlídá poštu a nic.Peníze jsem poslala minulý týden v úterý,na emaily nereagujií,zda peníze dorazily.Počkám do pátku a pak to budu řešit.DRŽME SI PALCE.
Tak do toho bych fakt nešel. Rozdíl od jiných obchodů není zase až tak veliký. mobilni-telefony.heureka./...
Dobrý den.Tak jsem zřejmě další z podvedených.Ze začátku skvělá komunikace,vše vysvětlili ale jakmile jsem provedl objednávku a poslal peníze,jako by se po nich slehla zem.Už na to nemám nervy a jdu s tím na policii.Nebo pokud má někdo jiný návrh třeba na hromadnou žalobu tak se na tom budu velmi rád podílet.Petr
Já tam nakoupila, zaplatila a zboží dorazilo v pořádku za 3 dny od zaplacení. Nebyl jediný problém.
Můžu jen poprosit o informaci, co a kdy jsi tam koupila, nebo jakýkoliv důkaz o tom, že nepatříš k nim?
doplněno 05.06.13 13:44:Ty iPady jsou tam také nějak podezřele levné...
doplněno 05.06.13 13:47:Zajímavé je taky to, že Google na dotaz "airelektro.vyzkousej.net" najde jen jejich web a tuto otázku, nic jiného.
Nepotřebuji nic dokazovat. Nevím co myslíte tím "nim". jen že jsem si objednala, zaplatila a zboží dorazilo v pořádku. Jestli máte jnné zkušenosti mě opravdu nezajímá.
chyba je ten ze je to podvodny obchod kupa lidi uz se tady napalilo a nereaguji na emaily nic prisel sem zbytecne o penize ale ja to jen tak nenecham!
uz se ozvaly ze zbozi zaslou bylo to v pondeli tak uvidime zatim nic ale jinak kdyz ste mely problemy zbankou tak ste stejnak nereagovaly na e-maily a ani ste treba se neozvaly ze nejakej problem je! zadna komunikace! ani ste nenapsaly ze zbozi jste odeslaly nic tak uvidime snad zitra pride!
Dnes jsem zakoupil na stránkách AirElektro Mobilní telefon,jelikož při zadávání platebního příkazu nebyl Akceptováno jejich číslo objednávky,které má být použito jako Variabilní symbol,přičemž to není číslo,ale Abecední kód XHXWVHJIDY,který je neakceptovatelný k bankovnímu převodu,začal jsem větřit Problém. Chystal jsem se zítra zavolat na jejich linku,aby mi vysvětlili o co jde?!Teď mne napadlo obchod prolustrovat,což jsem měl udělat dříve než jsem u někoho začal Nakupovat... Teď si říkám,že asi ani nikam volat nebudu a objednávku nechám propadnout...Více mne Nenapadá...Všem ostatním co už zaplatily přeji pevné nervy a zdárné Vyřešení. Odvaha ke Kroku je také Krok..
Dnes jsem psal na inzerát na sbazaru. Odpoved, kde me odkazovali na jejich strany, mi prisla temer okamzite. Ale struktura odpovedi mi nesedela. Nicmene na eshop jsem kouknul...obchodni podminky tam uz asi doplnili... Nicmene novy macbook pro za 7990kc mluvi asi za vse. Predem bych jim neposlal ani korunu
Dobrý den, omlouváme se ale veškeré problémy začali zablokováním účtu u Naší banky Sberbank kam klienti zasílali peníze za zaplacené zboží. Zboží zasíláme v čas, bohužel než se celá věc ze strany banky vysvětlila (jejich administrační problém, ne náš) tak se odeslání zboží opozdilo z důvodů že veškeré platby byli zablokovány a bankou zadržovány. Finance cca 6ti klientům kteří čekali na zboží skoro 14 dnů byli zaslány zpět, což sami potvrdili. Ostatním zákazníkům chodí zboží v pořádku. Nejedená se o falešný nebo podvodný eshop! Komunikujeme se všemi zákazníky bez problémů. Všechny problémy byli již vyřešeny. S pozdravem www.airelektro.cz
ozvaly ste se ze zbozi zaslete bylo to v pondeli a nic nedoslo takze zadny ze nejste podvodny koukam ze budete mit na stole hodne trestnych oznameni a ja budu mezi nima!
ja vam poslal penize uz pred tydnem na vaš učet ve FIO bance a pořad se mi na vašich strankach ukazuje že čekate na platbu.
Po mně jste chtěli zaslat peníze na účet Ge Money, tak kolik těch účtů máte. Pokud mi nezašlete peníze zpět, tak se připojuji k podání trestního oznámení. Peníze už dávno máte, ale u objednávky je, že na ní čekáte
Zdenka moje objednávka BNADPEPPR VS 15965
Můžete mi sdělit s kým komunikujete.?
Od 17.7. se mi nikdo neozval, stav objednávky, že čeká na platbu, když ji dávno máte? Buďte tak laskaví a zašlete zpět peníze, jinak podávám žalobu.
zdenca.tod@seznam.cz
Vážení z Airelektra?
Můžete mi tedy sdělit adresu na kterou psát, když tvrdíte, že komunikujete?
Čekám na zaplacené zboží? ale pořád jako-že čekáte na platbu. Chystám se v Pondělí na Policii.
zdenca.tod@seznam.cz
Je divné že tady uvádějí důvod všech problémů zablokování jejich účtu u Sber Bank,ale po mě chtěli poslat peníze na účet FIO Banky kde jsem peníze odeslal,ale oni mi jen napsali že peníze nedorazily ikdyž z účtu odečteny byly..Už si vážně nevím co si o tom mám myslet
Dnes jsem taky zaplatil a teď tu čtu ten marast. Pokud mi nic nedojde, tak to nahlsím nas ČOI a PČR.
Jejich obchodní podmínky:
3.8. Zjevně nízká kupní cena. Kupující bere na vědomí, že pokud je cena zboží uvedená ve webovém rozhraní obchodu a posléze v objednávce zjevně nižší, než obvyklá cena stejného zboží v místě a čase (zejména z důvodu chyby v psaní nebo v počtech či z důvodu technické chyby na straně prodávajícího apod.), není kupní smlouva vůbec uzavřena, přestože prodávající potvrdil kupujícímu přijetí objednávky. Jedná se o kupní smlouvu uzavřenou v rozporu s dobrými mravy, která je od počátku absolutně neplatná. Prodávající je povinen o této skutečnosti kupujícího informovat. Prodávající neodpovídá kupujícímu za škodu tím vzniklou.
Lidi chtěl jsem si koupit tel, ale nakonec jsem se na to vykašlal, ale komunikuje se mnou někdo od nich, posílám mail:
pavlinahodanova@email.cz. jestli někomu pomůže
" Dobrý den, zboží je úplně nové a můžete si ho zakoupit nawww.airelektro.cz
( airelektro.cz/... Na skladě máme všechny barevné kombinace. Zboží
je kompletně v češtině včetně 2 roční záruky a pozáručního servisu . Záruka
se uplatňuje v české republice. Přejeme hezký den
S pozdravem AIRelektro
Presne tato odpovedmi prisla taky.
A na primou otazku na obchodni podminky, ze tam nemaji sidlo, odpovednou osobu a ICO se neobtezovali odpovedet.
Tak víme jedno jméno "Pavlina Hodanova"
Já jim psal jestli mají pobočku, zatím neodpověděli.
Nic jsem nekupoval a neplatil,ale zajimalo mě jejich zbozí tak si raději proklepávám,ale asi zbytečně:-/
mně přišel stejný mail z adresy helena186@email.cz. všechno je podvod, i tyhle adresy. ještě, že jsem neposlala peníze. udělala jsem objednávku, ale platbu nepošlu a tím to tedy beru za STORNOVANÉ. podvodníci neskuteční
V celém eshopu není žádné jméno, žádná fyzická kontaktní adresa, žádné IČO - i v obchodních podmínkách je bod 11.8 prázdný.
Už napálení můžou zkusit kontakt na vlastníka webu (pokud není podvržený):
name: Tomáš Nový
address: Lískova 36
address: BRNO-MĚSTO
address: 61200
address: CZ
phone: +420.774542245
e-mail:
Dobrý den, já jsem dnes podal podnět na ČOI. Dále pak na FIO Banku, linku kyber PČR a trestní oznámení na PČR. Seděl jsem zde hodinu, ale je to podané. AIRelektro nereaguje na jediný email a pavlinahodanova reaguje na další výzvy z S-bazaru, kde vysely inzeráty. Schválně jsem poslal poptávku z jiného emailu a ozvala se. Zato airelelktro nikoliv. Zde byl i inzerován telefon, který jsem chtěl zakoupit. Nevím co jsem se tak zblbnul do krásné ceny telefonu a poslal peníze někomu na účet. Asi jsem udělal chybu, kterou už dělat nebudu. Můžeme jen všichni podvedení doufat, že se nám vrátí peníze nebo doručí zboží. Provozovat eshop není jednoduché, ale takhle to nelze. Nejsme sponzoři něčí nenažrané kapsy!
Dobry den,ja taky poslal penize na jejich učet ale pořad se mi ukazuje na jejich strankach ze čekaji na platbu,přitom mě z učtu to normalne odešlo (1128,-kč). Prosim mohl by jste me informovat jestly se u vas neco změnilo. Ja jim pišu maily a oni vubec nereaguji. Děkuji. rafk3ka@seznam.cz
do jaké banky jste posílal peníze? Mám info od kamaráda,který také u airelektro objednával mobil, že posílal peníze do Sber banky a sice mu nic neposlali, ale vrátili mu peníze!
ja posilal do FIO banky. Na airelektro v sekci "moje objednavky" je stale napsano že čekaji na přijem platby,přitom jsem to posilal uz pred tydnem,podle me je to podvod a ja jsem hlupak že jsem nekomu poslal penize předem,je to moje vina že jsem najivni idiot.
Jinak na S-bazaru, kde bylo zboží uvedeno již není. Nelze ani dohledat inzerenta pavlinahodanova. Ještě včera zde však bylo mnoho inzerátů na uvedené zboží co mají na eshopu. Jak podivné, že?
A do pr... Tak jsem se díky téhle diskuzi dozvěděl, že jsem jen další z mnoha já jim poslal 2.600,-- na xbox, taky sem se nechal nalákat cenou ach jo, tak dle vašich rad jsem jim poslal e-mail, že pokud mi to do tří dní nevrátí tak je nahlásím na pčr a čoi. dá se dělat něco jiného nebo se už můžu s penězi rozloučit?dík za jakoukoliv radu martin
Můžeme jen čekat co bude a co vyřeší PČR nebo ČOI. Já stále doufám, že dojde telefon a budu moc oznámení stáhnout. Každopádně jsem již poslal odstoupení od smlouvy, Reakce žádná. Pokud nekomnikují, tak co si má člověk pak myslet? Nechápu toto jednání, nerozumím lidem co krádají, tahají za nos aa zneužívají lidi. Nějakej metr však na ně je. Hlavně nečekejte dlouho!
Dobrý den, lidi nečekejte, není na co. Já opravdu podal trestní oznámení a oznámil to i na ČOI. Pokud tady někdo píše, že objednal zboží, zaplatil a nedostal zpět peníze, ani nebylo dodáno zboží, tak není na co čekat. Psát, že to udělám, uděláme k ničemu nevede. Taky čekám, že mi dojde telefon a budu šťastný, že ho mám, ale to se asi nestane. Každopádně už nikdy nepošlu někomu peníze na účet předem. Ty nervy mít už nechci, psát někam, nevědět zda to někdo čte a ten dotyčný si za naše peníze někde užívá? Děkuji, už nechci. Slušný obchodník se špatnými internetovými stránkami, to není nic zlého, ale obchodník co cíleně okrádá lidi, co více psát? nechci nikoho očernit, ale AIRELEKTRO a jeho lidé ať se zamyslí nad tím co dělají a jak. Je mi z toho zle.
Dobry den,no taky sem si objednal zboží na tomhle webu,jelikož nereagujou tak mi to nedalo a prohledal sem web a našel tuhle diskuzi.No parada,sem ale vul ze sem jim naletěl,mělo me to napadnout ze za tyhle penize je to moc podezrele.Podavam trestni oznameni jestli mi penize nepošlou zpet!
Dobrý den,lidi kdo už podal trestní oznameni at tu napíše spisovou značku,ja jim poslal častku 1628kc,musí být potrestani,takhle to nejde aby si takovy šmejd mastil kapsu.
To je vidět jaký je tady bordel když takový internetový obchod je stále plně funkční i když je podáno trestní oznámení, podnět podán na ČOI i oznámení policii na internetovou kriminalitu. Kdyby okradli stát o pár tisíc tak se rozjede mašinérie, ale že okrádají jen nás občany tak je to moc nezajímá jak je vidět.
Nechci je obhajovat, ale něco mne napadlo: Možná to zboží ve skutečnosti nemají na skladě, ale teprve objednávají z Číny až po zaplacení kupujícím (jako to mají někteří prodejci na Aukru). A v takovýchto případech nejsou dodací lhůty několik týdnů nebo i měsíců nijak výjimečné...
Tak se podívejte na stránky které jsou stále v provozu kde uvádějí že zboží je skladem. Jsou to podvodníci a zloději a bude takových přibývat jako hub po dešti pokud unikají trestu a internetový obchod si může udělat každý.
Ani v číně nejsou takové ceny jako tady ,vím ,znám,už nějakou dobu nakupuji v číně ale na jejich ceny se nedostanu ani náhodem jsou to jasní podvodníci
Pozor na tuto firmu já jsem jim naběhl taky jsou to podvodníci. Chtějí platit předem na účet a že zboží po obdržení platby vyskladní do dvou dnů .Já jsem si objednal mininotebook zaplatil předem auž to bude tři měsíce a nic když jim pošlu meila tak odepíší - v nejbližší době Vám odpovíme - to je asi automatická odpověd přes počítač. Kupte si mobil raději přez Alzu nebo někoho jiného. Nedoporučuji Air elektro!
No tak koukáml, že jsem taky pěkně naběhl nějakému podvodníkovi asi? Minulý týden v pondělí jsem si objednal na airelektro mobil a zaplatil převodem. V úterý mi moje banka poslala smsku, že platbu odeslala. Dneska po týdnu, když se podívám na svůj účet na airelektro, je stále napsáno, že platbu neobdrželi. Což je blbost, platbu tam mají už týden a nic se neděje. Na mé tři maily mi nikdo neodpověděl a jejich zákaznická telefonní linka je bohužel nesmyslné číslo. Je mi divné, jestli už na ně někdo podal trestné oznámení, že tento internetový obchod stále existuje, oblbuje a okrádá nás. Fakt je škoda, že jsem si tyhle příspěvky nenašel dříve, to bych si u nich nic neobjednal! Ty jejich ceny jsou opravdu lákavé a asi se ještě dost lidí napálí?!
Dobrý den, vše jsem ohlásil už dávno na PČR i ČOI. Došly mi odpovědi od ČOI, že se natom pracuje a že se mám obrátit na PČR. Banka mi nepomohla. PČR mi do dneška nedala vyrozumění a Air elktro už 8. 7. 2013 poslala informaci, že mi do 30 dnů vyplatí peníze a nic. Takže v týdnu půjdu na PČR a vyžádám si vyrozumění co se děje a jak to vypadá.
Zdravim vsechny okradene, i ja naletel krasne cene, vse probihalo dost verohodne, ze jsem jim nakonec opravdu prevodem odeslal cca 1600 kc prevodem, od tej doby utichla absolutne komunikace. Je to jiz 3.den,ale po tom co jsem si to tady precetl jsem to okamzite hlasil na COI,jelikoz podavat trestni oznameni nema cenu, nase hromadne oznameni za okradeni pred rokem a pul doposud nikdo poradne neresi a to byla celkova skoda pres 100tis KC. Proto jsem zvolil verzi oznamit to na COI, coz jsem udelal prave ted, vsem moc preji,aby nam penize vratili,ale sam tomu neverim...opravdu jen vratit prachy,vic od nich nechci a poucilo mne to,ze uz nikdy neposlu prachy predem...Ale jak je mozne,ze si nekdo udela eshop na okradani lidi?...Ondra,Pelhrimov
en.utrace.de/... moji mladou taky okradly ti svině o 1600 a něco.trocha mi ujely nervy napsal jsem něco do svini atd... no tohle je jen lehky odvar a jakože helena odepsala.že chudinka za nic nemuže že někdo vytvořil podvodne stranky.strašni chudačci že se ozvou a vše vyřeši a penize vrati ,samozřejmě bez komunikace
Tohle jsem našel: Je to podvodník, již mám proti němu řadu důležitých informací. Okrádá lidi a je proti němu již vedeno trestní řízení. Škoda kterou způsobil se vyšplhala v celkové hodnotě kolem 1 milionu korun. Než nakoupíte v jakémkoli e-shopu nejprve si jej řádně prověřte a jen tak někomu peníze předem neposílejte.
Číslo účtu podvodníka je: 773272984 swift cod BPDODOSX nazev banky: banco popular ucet je na jmeno: Josefa Martinez adresa: Principal al lado iglesia evangelica Callejon de la loma Cabarete psc neni
Ta Josefa Martinez by měla být údajně jeho přítelkyně.
Skrývá se v Santo Domingo v Dominikánské republice asi si myslí že nevydávají zločince. Tak to má smůlu. Bohužel marně jsem kontaktovala dva níže uvedené e-maily, které vyzývaly k přidání se k hromadné žalobě.
Tu žalobu je potřeba podat, aby mohl být vystaven mezinárodní zatykač na pana Nového.
Jeho IP adresa je: 190.167.142.78 Mám i další e-mail na něj tomasnovy1975@email.cz včera mi potvrdil přečtení e-mailu.
Účty na které inkasoval: 252384952/0300 1079079026/3030
Našel jsem: Je to podvodník, již mám proti němu řadu důležitých informací. Okrádá lidi a je proti němu již vedeno trestní řízení. Škoda kterou způsobil se vyšplhala v celkové hodnotě kolem 1 milionu korun. Než nakoupíte v jakémkoli e-shopu nejprve si jej řádně prověřte a jen tak někomu peníze předem neposílejte.
Číslo účtu podvodníka je: 773272984 swift cod BPDODOSX nazev banky: banco popular ucet je na jmeno: Josefa Martinez adresa: Principal al lado iglesia evangelica Callejon de la loma Cabarete psc neni
Ta Josefa Martinez by měla být údajně jeho přítelkyně.
Skrývá se v Santo Domingo v Dominikánské republice asi si myslí že nevydávají zločince. Tak to má smůlu. Bohužel marně jsem kontaktovala dva níže uvedené e-maily, které vyzývaly k přidání se k hromadné žalobě.
Tu žalobu je potřeba podat, aby mohl být vystaven mezinárodní zatykač na pana Nového.
Jeho IP adresa je: 190.167.142.78 Mám i další e-mail na něj tomasnovy1975@email.cz včera mi potvrdil přečtení e-mailu.
Účty na které inkasoval: 252384952/0300 1079079026/3030
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.