Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Google play aplikace chybový kód

Od: jiros10 odpovědí: 3 změna:

Zaplatil jsem si aplikaci z Google Play do mobilu Samsung Galaxy Mini a při instalaci mi to neustále hlásí následující hlášku " Aplikace XY se nepodařilo stáhnout z důvodu chyby ( kód 498)". Nevíte kde je problém. Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Error 498 je chyba s připojením k serveru googlu.
doplněno 01.12.12 15:57: Takže zřejmě vypnout/zapnout wifi, zkontrolovat intenzitu signálu a rychlost připojení.

jirbar*
hodnocení

0x

Stává se mi to často. Jediná pomoc vypnout a znova zapnout Wifi. To pomáhalo. Asi blbé FW u mého tabletu a výrobce neaktualizuje. Ale hlavně to chce mít nastaveny DNS serwry v routru.

jiros10
hodnocení

Takže jsem vše s odpojením připojení vyzkoušel a nic, dokonce jsem vyzkoušel odpojit WIFI a přihlásit se na Internet mobil, taky nic, dále jsem vyzkoušel si stáhnout jakoukoliv ZDARMA aplikaci na GOOGLE Play a to funguje naprosto bezvadně a rychle. Jenom ta jedna zaplacená mi nejde...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]