Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mechanika DVD - vložte jiný disk

Od: bandyta odpovědí: 2 změna:
Prosím o radu,mám DVD HDD lg RH4820V , 3rok .Nemůžu nahrát na dvd -R,uložit nahrávky z hdd hlásí vložte jiný disk,skusil jsem několik.Nepřehrává mi ani filmi z dvd.
Je možné aby selhala mechanika?pokud ano je možné ji vyměnit vlastními silami a zda není nutné nahrávat nejaký program nebo softwer.Děkuji za odpověď.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Upgrafe firwmare je docela možné, ale není jisté, jestli ho tento přehrávač podporuje. V případě, že je mechanika pouze zaprášená, dala by se vyčistit čistícími disky, které se dají běžně koupit. Pokud to nepomůže, pak se můžeš obrátit na servis nebo koupit něco nového.

poslední dobou se mi stává, že každé 3-tí přepálené DVD jde do kopru... po pár % se vysune jakože došlo k chybě zápisu. Netuším čím to může být, média pořád stejná... je možný, že by to byl prach? Firmware je poslední, ale i tak učitě 3 roky starý ;)

Osobně bych to považoval, že se změnila média a bez nového firmware si neškrtne tak spolehlivě...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]